Storočná Piešťanka pracovala celý život v kúpeľoch

Narodila sa 2. júla 1923 v Piešťanoch a celý život pracovala v kúpeľoch. Aj o tomto rozprávala storočná Margita Sekáčová na svojej parádnej narodeninovej oslave v zariadení sociálnych služieb Senior Modrová.

(Autor: archív Seniora Modrová)

Vonku bolo pekne, a tak z chutnej torty, na ktorej nechýbala okrúhla číslica 100, sa ušlo nielen starkým zo Seniora, ale aj ostatným vinšovníkom. „Oslava bola naozaj krásna aj so živou hudbou. Našej Margitke zablahoželal nielen náš riaditeľ, ale aj hostia z Piešťan a starosta obce Modrová,“ informovali nás zamestnanci Seniora Modrová.

Od nich sme sa dozvedeli, že oslávenkyňa mala dve deti – syna Jozefa a dcéru Marianu. Má tiež štyri vnúčatá a štyri pravnúčatá. Celý život prežila v Piešťanoch, je veriaca, a tak nevynechá ani jednu svätú omšu či spoveď.

Aj z tohto dôvodu starenke, ktorá pôsobí primerane svojmu veku čulo a kamarátsky, usporiadali v seniorskom zariadení na jej počesť svätú omšu. Všetci sa za Margitku modlili, aby mohli v jej milej prítomnosti prežiť ešte vzácny čas Božieho požehnania. Margitka má rada kávičku, zákusky, hudbu a ešte si rada zaspieva, takže na oslave mala vlastne všetko, čo má rada.

Pri príležitosti jej vzácnych narodenín sa k vinšovníkom pripája aj redakcia Piešťanského týždňa. Prajeme pani Margitke ešte ďalšie chutné torty s pribúdajúcimi číslami!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda