Módna šou na Kúpeľnom ostrove s Ferom Mikloškom aj s hviezdami Let’s Dance

V záhrade piešťanského hotela Thermia Palace sa v sobotu 8. júla stretli nadšenci módy a exkluzívnych módnych kúskov. Prehliadka kolekcií návrhárov Fera Mikloška, Veroniky Hložníkovej či značiek Dara Fashion a Ida Fashion sa niesla v znamení štýlu, ženskosti, ale aj extravagancie. Kvetinové svety jednoducho rozžiarili záhradu päťhviezdičkového hotela.

(Autor: am)

Hostia módnej šou s názvom Kvetinové svety sa usádzali pred ôsmou hodinou večer. To už bolo všetko pripravené – pódium, osvetlenie, zelený koberec, ale aj moderátor a hudobný hosť večera v jednej osobe Robo Opatovský. Ten vykročil pred návštevníkov s gitarou v ruke a zanôtil svoju pieseň Keď muž miluje ženu. Potom hudobný nástroj odložil a chopil sa mikrofónu, ako sám povedal, po prvý raz v živote ako moderátor. „Dámy a páni, leto, ako má byť. Plné hudby, zábavy, tanca a krásy pod holým nebom. Nezabudnime ani na kvety, ktoré sú témou Piešťan až do 31. októbra. Len začiatkom mája bola totiž otvorená výstava diel Alfonsa Muchu s názvom Kvetinové svety. Rovnaký názov nesie aj módna šou skvelého módneho návrhára Fera Mikloška a jeho hostí,“ uviedol Opatovský.

Po krátkom príhovore sa šou začala a návštevníci sa mohli nadýchať krásy i histórie súčasne na jednom mieste. Večer odštartovala prehliadka módnych kúskov stálice slovenskej scény, na ktorej už viac ako 20 rokov žne jeden úspech za druhým. Veronika Hložníková, ktorá sa špecializuje na ženskú módu, predviedla svoje osobité kúsky a zožala silný potlesk.

Modelky a návrhárku na pódiu vystriedal bronzový zo šou Let’s Dance, Vratko Sirági, s tanečnou partnerkou Annou Riebauerovou. Spoločne zatancovali, pričom ďalšia hostka, Lucia Vráblicová, zanôtila šansónovú skladbu. Nasledovala prehliadka kolekcií Dara Fashion a Ida Fashion. Medzitým sa opäť predstavila Vráblicová, ale aj ďalšie známe tváre z televíznej tanečnej šou. Tentoraz na pódium vystúpili Dominika Rošková a Marek Klič a podmanili si divákov pred príchodom hlavného bodu programu – prehliadky módnych kúskov Fera Mikloška a jeho značky Mikloshko.

Sám autor po skončení predstúpil pred nadšené publikum a v rozhovore prezradil, že na jeseň chystá ďalšiu módnu prehliadku: „Chcem nastúpiť na vlnu prehliadok, ktoré sa budú konať dvakrát do roka. Takže jeseň bude ešte veľkolepejšia.“ Mikloško povedal, že jeho snom je obliekať prípadnú budúcu hlavu štátu, ak by sa ňou opäť stala žena. Návrhár vzdal hold aj čestnej občianke Piešťan Alene Heribanovej, ktorá je nielen nositeľkou jeho diel, ale aj jeho podporovateľkou. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda