Letné šaty v práci: Ako kombinovať módu a dress code?

  • Inzercia
  • 30. júna 2023, 08:49

Letné dni sú čas, keď chceme vyzerať módne a štýlovo, ale zároveň musíme dodržiavať určité pravidlá dress code v práci. Jedným z najdôležitejších prvkov šatníka, ktorý by vám v tomto období nemal chýbať, sú šaty. Ako kombinovať letnú módu s požiadavkami dress code?

Vyberte správny strih a dĺžku

Pri výbere letných šiat do práce stavte na model s klasickým strihom a správnou dĺžkou. V práci by ste nemali nosiť príliš krátke, tesné alebo výstredné oblečenie. Šaty v dĺžke po kolená alebo midi sú vždy dobrým výberom. Efektné zúženie v páse môže zvýrazniť ženské krivky, ale treba pamätať na zachovanie primeranej elegancie.

Všimnite si látku

Syntetické látky zvyknú byť nepríjemné a horúce. Preto stojí za to všimnúť si zloženie látky. Ak chcete mať záruku pohodlia, mali by ste si vyberať šaty z prírodných, prievzdušných materiálov. Letné šaty TATUUM predstavujú predovšetkým modely vyrobené z ľahkých, prievzdušných látok, ako je bavlna, ľan alebo hodváb. Pozrite si širokú ponuku šiat na stránke: https://www.tatuum.com/sk/odporucame/spolocenske-oblecenie/spolocenske-saty.

Vyhnite sa príliš jasným vzorom a farbám

Aj keď sa letné šaty spájajú s jasnými farbami a vzormi, v práci je lepšie staviť na tlmené farby a jemné vzory. Vyhnite sa tiež oblečeniu s príliš intenzívnymi farbami, ako napr. neónová ružová. Môžete si však dovoliť malé akcenty, napríklad vo forme farebného šálu alebo kabelky. Pri výbere vzorov by ste mali mať na pamäti, aby boli jemné a nenápadné.

Dajte si záležať na doplnkoch

Správne zvolené doplnky sú kľúčovým prvkom každého outfitu. V prípade letných šiat je dobré staviť na jednoduché, klasické doplnky, ako sú elegantné topánky na nízkom podpätku, jemný náhrdelník alebo náramok. Vyhnite sa príliš výrazným alebo príliš masívnym doplnkom, pretože by mohli nežiaduco dominovať celému outfitu.

Dajte si pozor na to, aké spodné prádlo nosíte

Nezabudnite, že aj spodné prádlo ovplyvňuje konečný vzhľad outitu. Vyhnite sa viditeľným líniam spodnej bielizne, ako aj bielizni s výraznými farbami. V prípade bielych alebo svetlých šiat by ste mali mať vhodné bezšvové nohavičky, ktoré nebudú viditeľné pod šatami.

Prispôsobte odev charakteru práce

Pri výbere šiat odporúčame brať do úvahy charakter práce a požiadavky na dress code. V niektorých spoločnostiach sú povolené iba odevy v jednoliatych farbách, v iných sú povolené jemné vzory. Mali by ste si všímať, aké odevy nosia ostatné zamestnankyne a prispôsobiť tomu aj svoj štýl obliekania.

TATUUM ako líder módneho priemyslu

Značka TATUUM je jedným z lídrov módneho priemyslu v Poľsku. Táto spoločnosť ponúka mnoho návrhov na letné outfity do práce, ktoré sú módne a zároveň v súlade s pracovným dress code. V ponuke značky nájdete klasické ceruzkové šaty, ako aj modely s kvetmi alebo košeľové šaty. Všetky sú vyrobené z ľahkých, prievzdušných látok, vďaka čomu sa budete cítiť pohodlne po celý deň. Okrem toho TATUUM ponúka aj mnoho doplnkov, ako sú kabelky alebo topánky, ktoré dokonale doplnia vaše letné oblečenie.

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof