Klinové sandále – ako ich nosiť v boho štýle?

  • Inzercia
  • 27. júna 2023, 23:02

Hľadáte na leto pohodlné sandále, ktoré dobre vyzerajú a hodia so do boho štýlu? Jedinou vašou voľbou musia byť klinové sandále. V pohodlnosti a dizajne ich predbehnú len máloktoré letné topánky. Ako klinové sandále doladiť do boho dokonalosti so zvyškom outfitu?

Prečo si na leto vybrať klinové sandále

Jednou z podstatných vlastností klinových sandálov je ich pohodlnosť. Môžete v nich chodiť rýchlejšie a nebudú vás bolieť nohy ani po celodennom nosení. Klinové sandále rovnomerne rozkladajú váhu tela do celého chodidla. Sandále na klinovom opätku zaujmú na prvý pohľad. Dá sa povedať, že čím je ich podrážka mohutnejšia, tým je viac módna a rýchlejšie zaujme.

Klinové topánky môžu byť šperkom vašich chodidiel. Ide o pekné a trendové sandále, ktoré si zamiluje každá ich nositeľka po prvom obutí. Klinové sandále prilákajú pohľady smerom k nohám, čo je výhodou pre ženy, ktoré potrebujú skryť disproporcie postavy. Vďaka klinovým sandálom budete vyzerať vyššie a štíhlejšie.

Ako vyzerajú trendové klinové sandále

Klinové sandále sa v mnohých vlastnostiach podobajú na sandále na platforme. Majú vyššiu podošvu a veľmi komfortne sa nosia. Rozdiel je v tom, že v pätovej oblasti chodidla sú klinové sandále vyvýšené. Tento typ vsadeného opätku je ideálny pre nižšie ženy i ženy so širšími lýtkami. Vďaka vyššiemu opätku dosiahnete predĺženie siluety postavy. Klinové sandále vyzerajú dobre v rôznych outfitoch so sukňami, šatami, šortkami a nohavicami v slim i oversize strihu. Je ich možné nosiť do mesta, na stretnutia s priateľmi, do školy alebo na pláž.

Klinové sandále evokujú voľnosť a rebéliu, preto najlepšie vyzerajú s oblečením, ktoré je ladené do boho štýlu. Rozviaty efekt pripomínajúci obdobie detí kvetín a klinové sandále sú jedinečným letným spojením. Módni experti odporúčajú do takéhoto outfitu vybrať sandále so zaujímavými detailmi – vzorovanými remienkami, výrazným zapínaním, strapcami alebo v lanovom dizajne.

Ako spojiť boho štýl s klinovými sandálmi

Keď sa povie klinové topánky, štylisti jednoznačne vyrieknu slová „boho štýl“. Je pravda, že tento typ obuvi je ako stvorený pre kombinácie v línii boho. Krásne a módne kombinácie vytvoríte vďaka ponuke klinových topánok v obchodoch CCC. Okrem kamenných prevádzok preskúmajte internetové stránky CCC. Zaručene nájdete klinové sandále, ktoré sa budú hodiť do vášho šatníka.

Klinové sandále a maxi sukňa

Prvou kombináciou, ktorú vám odporúčame, je biela maxi sukňa v spojení s klinovými sandálmi s korkovou podošvou a béžovými prepletenými remienkami. Dbajte na to, aby bola sukňa  s rozviatym efektom. Môže byť vzorovaná alebo doplnená čipkou a volánmi. K sukni a klinovým sandálom si oblečte užší top a nezabudnite na obrovské korálové náhrdelníky i visiace náušnice.

Klinové sandále a kvetované šaty

Boho štýl a kvetované šaty k sebe skrátka patria. Opäť vsaďte na dĺžku maxi alebo midi. Riasené šaty voľnejšieho strihu prepášte opaskom v slamenom vzhľade. Cez telo prehoďte crossbody kabelku zo slamy. Vyberte si z klinových sandálov v hnedej a béžovej farbe.

Klinové sandále a šortky

Boho a zároveň festivalový look dosiahnete vďaka denimovým šortkám v spojení s voľnou bielou blúzkou a širokým opaskom s retiazkami. Vlasy nechajte voľne rozpustené a cez čelo upevnite farebnú šatku. Must have kúskami k takému outfitu sú kimono a obrovská taška. K šortkám pasujú extra vysoké klinové sandále so zapínaním cez členky. Do boho looku vždy zaraďte čo najviac šperkov a slnečné okuliare s farebnými sklami.

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof