Balón druhýkrát majstrom piešťanského parku

  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
  • 26. júna 2023, 22:30

V piešťanskom parku sa v piatok 16. júna uskutočnil šiesty ročník stolnotenisového turnaja neregistrovaných hráčov bez ohľadu veku a pohlavia o titul majstra parku. Organizátori z Centra voľného času Ahoj zaregistrovali 36 hráčov rôznych vekových skupín.

Víťazom turnaja sa stal Ľuboš Balón (uprostred), druhý skončil Viliam Pollák (druhý zľava) a tretí Roman Pagáč (druhý sprava). (Autor: CVČ Ahoj)

Hráči boli rozdelení do štvorčlenných skupín, z ktorých prví dvaja postupovali do vyraďovacej fázy. Najlepšie si počínal hlavný favorit Ľuboš Balón z Jalšového, ktorému sa po štyroch rokoch podarilo ako jedinému druhýkrát na tomto turnaji zvíťaziť. Na druhej priečke sa umiestnil Viliam Pollák z Moravian nad Váhom, ktorý sa zúčastnil podujatia prvý raz, a tretie miesto si vybojoval Roman Pagáč z Piešťan, ktorý na ňom tiež hral prvýkrát.

Maratón 76 zápasov trval až do neskorých večerných hodín. Na turnaj sa prišiel pozrieť i primátor mesta Peter Jančovič, ktorý ocenil prácu organizátorov, ako aj skvelú športovú atmosféru okorenenú okoloidúcimi návštevníkmi. Na záver bola pripravená pre účastníkov tradičná torta, o ktorú sa postarala Milada Antolíková. 

CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof