Chcete začať obchodovať s Áziou? Nájdite si na to spoľahlivého partnera

  • Inzercia
  • 25. júna 2023, 22:31

O potenciáli ázijských krajín (aj) pre slovenských podnikateľov nepochybuje už zrejme nikto. Tovar z krajín Ázie už dávno nie je považovaný len za akúsi „druhú triedu“. Postaviť tak svoje podnikanie na distribúcií nejakého tovaru z Ázie preto nie je vôbec zlý nápad.

Zdroj obrázka: Autor: nespix / Stock.adobe.com

Obávate sa komplikácií a rizík?

Je tu však jeden „problém“. Aj pre mnohých podnikateľov, ktorí si už poriadne ani nepamätajú na zakladanie s.r.o., pretože to bolo dávno, ale zatiaľ nemajú skúsenosti s obchodovaním s ázijskými krajinami, sa to môže javiť ako veľmi komplikovaný a rizikový „biznis“.

Žiadne komplikácie a riziká vám však hroziť nemusia. Stačí ak si na obchodovanie s ázijskými krajinami nájdete spoľahlivého partnera s dlhoročnými skúsenosťami v podobe logistickej spoločnosti, ktorá ponúka svojim klientom komplexné sprostredkovanie nákupu tovaru z Ázie.

Kompletné zabezpečenie nákupu z Ázie

Ako takéto sprostredkovanie bezproblémového nákupu tovaru v Číne a iných ázijských krajinách prebieha? Na začiatku obdržíte cenové ponuky od viacerých výrobcov, ktorých tak nemusíte hľadať svojpomocne, ale nájde vám ich logistická spoločnosť.

Pre váš tovar si tak budete môcť vybrať najvhodnejšieho výrobcu. Logistická spoločnosť potom ešte vyjedná najlepšiu možnú cenu pre vás, aby sa vám nákup čo najviac oplatil. Ešte predtým, než sa váš tovar začne vyrábať, logistická spoločnosť za vás overí, či vybraný výrobca a jeho produkty spĺňajú právne požiadavky EÚ.

Logistická spoločnosť taktiež vykoná kontrolu kvality. Na tento úkon má svojich profesionálnych inšpektorov. Aj vy si však budete môcť overiť kvalitu produktov, keďže ešte pred finálnou výrobou obdržíte vzorky. A keď bude váš tovar vyrobený, logistická spoločnosť zabezpečí jeho prepravu až k vám a to vrátane zastrešenia colného konania.

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof