Tipy na darčeky pre ženy

  • Nezaradené
  • 20. júna 2023, 15:24

Vybrať darček pre ženu alebo dievča je náročná úloha, ale celkom riešiteľná. Súčasnosť závisí od toho, komu je presne prezentovaná. Je zrejmé, že darček pre milovanú ženu sa bude líšiť od darčeka pre kolegu.

Netradičné darčeky pre ženu môžu poskytnúť dobrú náladu a úžitok. Tu je niekoľko dôležitých rád, ktoré vám pomôžu:

Zvážte si na všetky návyky a charakter. Aby ste darčekom potešili, musíte si pamätať na povahu a zvyky obdarovaného. Napríklad, ak je športovkyňa, potom môžu byť dary: fitness náramok, tenisky. Keď už hovoríme o druhom, v závislosti od typu postavy človeka, môžete vybrať farbu produktu. Napríklad aktívne dievčatá si môžu vybrať niečo jasné: červenú, oranžovú.

Nezabúdnite  na svoje záľuby. Ideálny darček je taký, ktorý sa týka ľudských zaľub. Takéto darčeky určite rozveselia nežné pohlavie. Napríklad, ak dievča miluje  varenie, tak prečo jej nedať niečo na pečenie!?

Berte do úvahy jej profesiu. Áno, darovať niečo, čo človek neustále používa v práci, je dobrá voľba.

Vek a postavenie v spoločnosti. Ak je všetko jasné s prvým, potom s druhým je tu všetko jednoduché.  Milovanej žene treba darovať niečo špeciálne, intímne, ale pre  kolegyňu  – nejaký malý špeciálny darček.

Nápady na darčeky pre ženy?

Vo všeobecnosti platí, nič nie je lepšie ako niečo zbytočné. Ak však chcete svojich žien naozaj potešiť a dodať im jarnú náladu, vyberte si niečo zo zoznamu „tipy na darčeky pre ženy“:

certifikáty do obchodu s kozmetikou, kozmetika, SPA, kino alebo múzea;

jarné kytice, ale nie po jednom tulipáne, ale kytice (ak nemáte veľa  peňazí, vzdajte sa kvetov);

maškrty – všetky ženy milujú sladkosti a vzhľadom na to, že dnes existuje veľa pekární a kulinárskych spoločností, ktoré  vyrábajú originálne sladkosti na objednávku, máte veľa možností, ako príjemne prekvapiť svojich kolegov.

Vtipné darčeky pre ženy

Plyšové hračky

Je to pravda. Nie je nič banálnejšie ako darček plyšová hračka pre ženu. Nie, naozaj, žiadne plyšové medvede, zajace a šteniatka. Darujte ich svojim deťom, alebo ešte lepšie, nechajte ich vo výklade.

Figúrky

Dobre, zašli sme príliš ďaleko s plyšovými hračkami. Netradičné darčeky pre ženy ako sú figúrky sú to, čo ma skutočne desí. Snívate napríklad o tom, že si zaobstaráte porcelánového slona alebo roztomilú sklenenú opicu? Nie? Toto potom nedávajte aní kolegom. Čo robiť s takýmto darom je úplne nepochopiteľné.

Knihy s pochybným obsahom

Takouto voľbou sú ženské romány v mäkkej väzbe od neznámych autorov s neznámym obsahom. Ak chcete darovať knihu, vyberte si klasiku alebo modernú kvalitnú literatúru. A romány ako „Láska v láske“ nechajte na poličke.

Suveníry

Samozrejme, dnes je výber suvenírov veľmi, veľmi veľký. Áno, existuje veľa zaujímavých vecí, vrátane kancelárskych drobností, ako sú perá, fotorámiky, kvetináče atď. Ak ste so vkusom kolegov nie ste úplne istý, radšej to neriskujte.

Parfém

Ani nerozmýšľaj. Len vezmite si na vedomie tento nápad. Je nepravdepodobné, že viete, aké vône kolegyne uprednostňujú, a dať každému rovnaký parfum je úplne mimo dobra a zla. Výber vône nechajte pre ženy.

Muži, čo plánujete darovať svojim kolegom? A vy, ženy, čo by ste chceli v tento deň dostať ako darček?

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida