Mladý vodič prevrátil auto do potoka

Ak vozíte v aute svojho štvornohého miláčika, treba ho prepravovať bezpečne. O tom by vám už, žiaľ, neskoro mohla porozprávať vodička, ktorá s nezabezpečeným psíkom v aute narazila v utorok 6. júna v Kočíne-Lančári čelne do orecha. Pes haváriu neprežil. Privolaní hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom.

V obci Banka na Topoľčianskej ceste skončilo auto na streche a v potoku. (Autor: FB Obec Banka informuje/(red))

Hasiči z Piešťan, Vrbového a Veľkých Kostolian opäť v utorok 6. júna večer likvidovali požiar skládky komunálneho odpadu v Rakoviciach. Zasypávali ho i zeminou z nakladača prevádzkovateľa skládky.

V stredu 7. júna okolo pol štvrtej nadránom sa podaril kaskadérsky kúsok mladému vodičovi, ktorý prevrátil osobné auto do potoka na Topoľčianskej ceste v obci Banka. Hasiči mu pomohli dostať sa z vozidla a poskytli mu predlekársku pomoc, záchranári ho prezreli. Našťastie, vyviazol bez zranení.

Dva technické zásahy mali hasiči minulú stredu a vo štvrtok. Pri prvom ich zavolali k likvidácii vytečených prevádzkových kvapalín po dopravnej nehode v Chtelnici a na druhý deň pomáhali milovníkovi veteránov na Winterovej ulici v Piešťanoch, kde po poškodení benzínovej hadice uniklo palivo. V oboch prípadoch hasiči škodliviny zlikvidovali a v druhom zabezpečili, aby sa auto mohlo ďalej prezentovať v plnej kráse na Piešťanských Zlatých stuhách. Vykonali jeho provizórnu opravu.

Na križovatke pri Trajane sa v sobotu zrazil motocykel s osobným automobilom.

V sobotu 10. júna popoludní sa na križovatke pri sídlisku Adam Trajan stala dopravná nehoda. Havaroval tu motocykel a osobné motorové vozidlo. Motocyklistu zdravotníci najskôr ošetrili a potom previezli do nemocnice. Postarali sa aj o vodiča auta. Hasiči vykonali všetky potrebné opatrenia. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard