Tip na darček pre deti plný zážitkov – puzzle z fotky!

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 13. júna 2023, 14:31

Deti milujú, keď sa vôkol nich niečo deje. Preto sa vždy dieťa poteší nepreskúmaným novinkám v ich detskej izbe. Je však podľa vás izba pritesná alebo málo adrenalínová, aby podnecovala k stále novým zážitkom? To nie je problém. Darujte vašim deťom k sviatku drevené puzzle z fotky a uvidíte, že sa s nimi na dlhšiu dobu zabavíte.

Prečo práve puzzle z fotky?

Puzzle sa zaraďujú obľúbených aktivitám na rozvoj jemnej motoriky, činnosti mozgu, na sústredenosť a logické myslenie. Podľa náročnosti ho vieme prispôsobiť deťom v každom veku. Na to, aby ich puzzle zaujalo, potrebujeme zvoliť originálnu formu. Môže ísť o puzzle z fotky, ktoré určite deti zaujmú, pretože môžete vybrať zaujímavý zážitok z ich života. Usilujeme sa vybrať spomedzi nich také, čo vyzdvihujú životne dôležitú udalosť a krásu našich detí v jednom. Dieťa je rado v centre pozornosti a touto hrou sa môže k tomu kedykoľvek vrátiť.

Každé puzzle je skladanie v procese, kde sa vyžadujú jemné fyzické zručnosti a rýchle reakcie. To dieťa nadobúda vekom, skúsenosťami, práve preto puzzle zaraďujeme k základnej hernej výbave. Čím netradičnejšie, tým lepšie!

Puzzle pre deti len z kvalitného materiálu 

Pri výbere si dajte záležať aj na materiáli puzzle, veď keď ide o deti a tie si na každom darčeku všímajú najprv to, ako si ho podmaniť. Preto sú drevené puzzle vhodnou formou hračky, pretože dieťa si ho niekoľkokrát prekladá v dlaniach, otáča, vkladá a opätovne vyberá. Klasické papierové sa oproti trvácnemu drevenému ľahko opotrebuje.

Považujete drevené výrobky za príliš jednoduché? Pri pohľade na drevené puzzle okamžite zmeníte názor! Navyše keď sa pred vami odkrýva celá ponuka drevených puzzle v rôznych sériách. Tie rozlišujeme podľa náročnosti, formátu, typu predlohy a výsledného spracovania.

(inz.)/ Zdroj obrázku:MIND AND I / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián