Ako sa obliecť na jednodňový výlet mimo mesta?

  • Inzercia
  • 7. júna 2023, 12:07

Jednodňový výlet mimo mesta je skvelý spôsob, ako si oddýchnuť od každodenného ruchu a stráviť čas v prírode. Ak sa chystáte na takýto výlet a chcete mať pohodlný, voľný a štýlový vzhľad, streetwear je tá správna voľba. Ktoré must-have kúsky vám pomôžu vytvoriť neformálny, energický a trendový outfit pre váš jednodňový dobrodružný výlet? Poradíme vám!

Bez mikiny ani na krok

Pánske mikiny s kapucňou sú významným prvkom streetwearového štýlu. Sú pohodlné, funkčné a pridaním kapucne získavajú šmrnc, ktorý nenájdete v žiadnom inom kúsku oblečenia. Mikiny sú ideálne na výlety, pretože vám poskytujú pohodlie a teplo aj vtedy, ak sa počasie ochladí. Svoju mikinu s kapucňou môžete doplniť o cargo nohavice, ktoré sú voľné, pohodlné a vhodné aj na aktívne dni v prírode. Kombinácia pánskych mikín a cargo nohavíc vytvára mladistvý, neformálny a voľný vzhľad, ktorý je ideálny pre jednodňové výlety mimo mesta. Mikina s kapucňou však skvele doplní aj bežné outfity s rifľami, ktoré využijete vždy, keď sa cargo nohavice jednoducho nehodia.

Skvelé kúsky kamkoľvek sa vyberiete

Pánske tričká sú ďalším nevyhnutným kúskom pre váš letný výlet. Výber správneho trička vám umožní vyjadriť svoj štýl a zároveň sa cítiť pohodlne počas celého dňa. Môžete si vybrať tričko s potlačou, logom alebo jednoduchým jednofarebným dizajnom. Tričká je možné kombinovať s teplákmi alebo aj s džínsami, čím vytvoríte pohodlný a štýlový vzhľad pre váš výlet. Pánske tričká sú skvelou voľbou, pretože nepôsobia až tak športovo, ako klasické funkčné tričká na šport. Môžete ich tiež veľmi jednoducho vrstviť mikinou, svetrov alebo akoukoľvek bundou. Sú tiež  veľmi všestranné a jednoduché na kombinovanie s ďalšími kúskami oblečenia. Pre jednodňový výlet si vyberte tričko s trendy potlačou alebo jednofarebné tričko, ktoré môžete doplniť rôznymi doplnkami ako sú klobúky, slnečné okuliare alebo náramky. Tričká sú pohodlné a vhodné aj na teplejšie letné dni.

Aké nohavice zvoliť?

Ak sa chystáte na výlet mimo mesto, zvoľte rifle alebo joggery. Joggery sú perfektnou voľbou pre jednodňový výlet. Sú pohodlné, elastické a umožňujú slobodu pohybu. Môžete ich nosiť s teniskami alebo členkovými topánkami, čím vytvoríte štýlový a neformálny vzhľad. Joggery sú dnes dostupné v rôznych farbách a vzoroch, takže si môžete vybrať tie, ktoré vám najviac vyhovujú a zodpovedajú vášmu štýlu. Kombinácia joggerov s pánskym tričkom je jednoduchá a efektívna – vytvorí moderný a mladistvý vzhľad na akúkoľvek neformálnu príležitosť.

Pri obliekaní na jednodňový výlet mimo mesta nezabudnite ani na pohodlnú obuv, ako sú tenisky alebo trekingové topánky, ktoré vám poskytnú potrebnú podporu a pohodlie pri prechádzkach a výlete. Doplnkami, ako sú šiltovky alebo slnečné okuliare, si môžete ochrániť oči pred slnečným žiarením a doplniť váš outfit.

Výber vhodného oblečenia pre jednodňový výlet mimo mesta je dôležitý, aby ste sa cítili pohodlne a zároveň vyzerali štýlovo. Pánske mikiny s kapucňou, joggery či pánske tričká sú ideálnymi kúskami, ktoré vám umožnia vytvoriť mestský, mladistvý a uvoľnený vzhľad. Vyberte si preto najmä oblečenie, v ktorom si užijete váš výlet naplno!

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida