Výtlky v meste začali opravovať

Služby mesta Piešťany (SMP) od 29. mája opravujú vozovky miestnych komunikácií. Opravy budú prebiehať vždy striedavo na oboch stranách vozovky, pričom nedôjde k uzavretiu ulice, ale iba k čiastočnému obmedzeniu premávky. Celková dĺžka opráv sa odhaduje na osem až desať pracovných dní, teda do 9. júna.

Viaceré cesty sa konečne dočkajú opravy. foto: Mesto Piešťany

Práce sa začali na Nálepkovej ulici v pondelok 29. mája, trvať budú ešte v utorok 30. mája. „Na miestach, kde to bude potrebné, vozovky opravíme infratechnológiou ohrevu výtlku s úpravou podložia pod asfaltom. Ďalej budeme pokračovať ulicami Rázusova a Winterova v dňoch od 31. mája do 1. júna,“ uviedol Oliver Vrba, majster Strediska správy budov a objektov SMP.

Od 5. do 6. júna opravia Ulicu A. Dubčeka od okružnej križovatky po budovu mestského kultúrneho strediska. V termíne od 6. do 7. júna budú nasledovať ulice Kuzmányho a Štefánikova, a to od pražiarne kávy po evanjelický kostol. Od 7. júna sa uskutočnia lokálne opravy na uliciach Vodárenská, Hlboká, Detvianska, Rekreačná a ďalších. Tie však budú mať zanedbateľný vplyv na dopravu a budú trvať od jednej do dvoch hodín.

Všetky plánované aktivity sú podmienené počasím. Dodávateľ je vybavený príslušnou povinnou signalizáciou na obmedzenie premávky, navyše bude mať k dispozícii zamestnanca SMP s dočasnými značkami, upozorňujúcimi na obmedzenia v premávke. „Prvá etapa opráv technológiou infraohrevu je objednaná v hodnote 17-tisíc eur. Zároveň sa plánujú ďalšie dodávateľské opravy infraohrevom a tryskovou metódou v objeme približne 60-tisíc eur,“ dodal Vrba. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 12. mája 2024
Meniny má Pankrác, zajtra Servác