Tomáškovi vyzbierali 900 eur

Medzinárodný klub žien v Piešťanoch usporiadal v poradí 17. charitatívny bazár kníh, tentoraz so zámerom finančne podporiť zdravotne znevýhodneného Tomáška. Táto iniciatíva, ktorá sa uskutočnila v piatok 19. mája v Elektrárni Piešťany, pomohla opäť šíriť radosť a lásku prostredníctvom písaného slova.

(Autor: am)

V rámci charitatívneho bazára kníh si na svoje prišli malí i veľkí čitatelia, čosi si našli aj piešťanskí gymnazisti. Milovníci literatúry si mohli vyberať z fikcie, literatúry faktu, detektívok, romantických románov, učebníc a z mnohých ďalších žánrov. Nechýbala ani časť s knihami pre najmenších čitateľov. Každý, kto si za symbolickú sumu kúpil knihu, prispel zdravotne znevýhodnenému Tomáškovi.

Tento rok bol súčasťou podujatia aj predaj aranžovaných kvetov a rastlín, na ktorom sa podieľala Spojená škola Rakovice. Na pódiu prebiehali čítania z kníh a ukážky aranžovania. Dovedna sa z kúpy kníh a rastlín podarilo vyzbierať 900 eur, ktoré pokryjú časť nákladov na potreby znevýhodneného Tomáška.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel