Mladí piešťanskí atléti v Skalici: Prvenstvá i osobné rekordy

  • atletika / Šport
  • 22. mája 2023, 22:30
Úspešná výprava atlétov TJ Družba Piešťany na pretekoch v Skalici. (Autor: Annamária Halmová)

V kategórii dorasteniek bola najúspešnejšia Zora Krúpová, ktorá skokom dlhým 530 centimetrov obsadila prvé miesto v skoku do diaľky a zaradila sa na tretie miesto v celoslovenských tabuľkách. Zvíťazila aj v behu na 400 metrov a jej výsledný čas znamenal prvé miesto v celoslovenských tabuľkách.

Rovnako Matej Brežný je medzi mladšími žiakmi vďaka prvému miestu v behu na 1500 m na čele slovenských tabuliek. V osobnom rekorde na rovnakej trati bola prvá aj Eliška Drahovská. V kategórii mladších žiačok v skoku do diaľky zvíťazila Natália Krepopová tiež v osobnom rekorde a v behu na 600 m obsadila tretie miesto. V behu na 800 m medzi dorastencami obsadil Adam Massalkhi druhú priečku a v behu na 600 m mladších žiakov skončil Daniel Massalkhi tretí a Jakub Kubala štvrtý.

Štafeta mladších žiakov „A“ v zložení Daniel Massalkhi, Matej Brežný, Denis Sýkora a Jakub Kubala obsadila druhé miesto a štafeta „B“ (Matej Kovár, Teodor Vailing, Daniel Valek, Michal Halaška) siedme miesto.

Annamária Halmová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava