S hrou o rodinných vzťahoch prichádzajú do Domu umenia známe herecké mená

Divadlo MÚZA TEATRO prináša do Domu umenia Piešťany dojímavý príbeh otca a jeho dcéry – divadelnú hru Otec. V pondelok 29. mája o 19.00 h uvidíte naživo hercov Emila Horvátha, Petru Vajdovú, Alexandra Bártu, Helenu Krajčiovú, Dominiku Žiaranovú a Petra Brajerčíka.

Divadelnú hru Otec uvidíte v pondelok 29. mája o 19.00 h. foto: muzateatro.sk

Hra Otec prináša na divadelné dosky pútavý, miestami až detektívny príbeh jedného muža, ktorý žije spolu s dcérou finálnu etapu svojho života. Do nej mu zasahuje jeho choroba, ktorá však spôsobuje často groteskné situácie. Otec odmieta pomoc od dcéry, avšak jeho svet sa mení tak, že začína pochybovať o svojich blízkych aj celej realite.

Smiešno-smutné rozprávanie o rodinných vzťahoch ľudí, ktorí čelia otázke zodpovednosti pri starostlivosti o rodiča v etape života, ktorej sa málokto z nás môže vyhnúť. V Dome umenia uvidíte fenomenálny herecký výkon Emila Horvátha a Petry Vajdovej v hlavných úlohách.

Dielo aktuálne najtalentovanejšieho súčasného autora Floriana Zellera vzniklo aj vo filmovej podobe v réžii samotného autora a v roku 2021 bolo ocenené šiestimi Oscarmi. Predstavil sa v nej Anthony Hopkins, ktorý za rolu otca získal Oscara ako najlepší herec.

Vstupenky na divadelnú hru Otec v hodnote 20 eur si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia alebo v sieti Ticketportal.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek