Pôrodnica tvorí nové priateľstvá

Mnoho žien si aj po dlhých rokoch po pôrode spomína, ktorá mamička s nimi obývala spoločnú izbu v pôrodnici a ako prežívali čas, ktorý im navždy zmenil život. Nečudo, veď pôrod je v živote ženy vždy silným momentom, aj keď nie je prvý ani posledný.

Mamičky prežili nezabudnuteľné momenty v spoločnej izbe. (Autor: Danka Čelešová)

Svoje o tom vedia aj mamičky Zuzana Jantulová, Barbora Buchalíková a Michaela Kurincová z piešťanskej pôrodnice, ktoré na piatom poschodí Nemocnice A. Wintera prebývali v tej istej izbe. Tri ženy priviedli na svet v priebehu desiatich hodín tri krásne dievčatká. Radka, Tamarka a Karolínka sa síce vo vajíčkach rozpŕchli každá do inej obce v okolí Piešťan, no zaiste ich maminy jedného dňa opäť zoznámia. Nech im robí radosť i táto pamätná fotografia, počas vzniku ktorej mali len dva dni.

Ženy sú doma v presile

Rodinka Michaely Kurincovej a Mareka Stolára z Vrbového sa rozrástla o ďalšiu členku. Karolína uzrela svetlo sveta v sobotu 22. apríla o 17.10 h, pričom váha ukázala popôrodnú hmotnosť rovné tri kilogramy a dĺžku 49 centimetrov. Pri pôrode mamine pomáhala MUDr. Petra Tallová a pôrodná asistentka Jarmila Horinová, o dieťa sa po narodení postarala novorodenecká sestra Tatiana Vančová. Po Vrbovom bude Karolínku kočíkovať aj štvorročná sestra Ninka. Srdečne blahoželáme!

Radku budú kočíkovať po Nitrianskej Blatnici

Zuzana Jantulová a Tomáš Turčan si do Nitrianskej Blatnice odviezli druhú dcérku. Radka prišla na svet v sobotu 22. apríla o 17.30 h s mierami 3570 gramov a 51 centimetrov. Mamine pri pôrode pomáhala MUDr. Petra Tallová a pôrodná asistentka Zuzana Herdová. O dieťatko sa po narodení postarala novorodenecká sestra Erika Filla. Sestričku si doma popestovala aj dvojročná Lenka. Srdečne blahoželáme!

Tamarku si pomojkajú dvaja súrodenci

Barbora Buchalíková a Mário Plichta z Maduníc sa stali hrdými rodičmi tretieho dieťatka – dcéry Tamary. Dievčatko sa narodilo v nedeľu 23. apríla o 3.20 h s mierami 3360 gramov a 50 centimetrov. Pôrod odviedla MUDr. Petra Tallová v spolupráci s pôrodnou asistentkou Katarínou Nemcovou. O Tamarku sa po narodení postarala novorodenecká sestra Erika Filla. Doma sa už na sestričku tešila päťročná Natália a štvorročný Marek. Srdečne blahoželáme!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián