Centrum voľného času pokračovalo v školských súťažiach

Po veľkonočných sviatkoch pokračovali okresné školské športové súťaže, ktorých organizátorom bolo Centrum voľného času Ahoj Piešťany. Žiačky základných škôl bojovali vo vybíjanej a vo volejbale a stredoškoláci si to rozdali v mixvolejbale. Vo všetkých súťažiach sa bojovalo o postup na krajské majstrovstvá.

Víťazom okresného kola v mixvolejbale žiakov a žiačok stredných škôl sa stalo Gymnázium Pierra de Coubertina. (Autor: CVČ Ahoj)

Vo vybíjanej mladších žiačok v konkurencii 11 základných škôl sa hrali najskôr zápasy v dvoch skupinách, z ktorých dve družstvá postúpili do finále. Tam si najlepšie počínali dievčatá zo ZŠ Brezová, Piešťany, ktoré napriek dvom remízam v základnej skupine postúpili do finálového turnaja, kde nenašli premožiteľa. Na druhej priečke sa umiestnila ZŠ Školská, Vrbové a na tretej ZŠ Mojmírova, Piešťany.

ZŠ Brezová, víťazné družstvo vo vybíjanej mladších žiačok.

V telocvičniach na ZŠ F. E. Scherera a ZŠ Brezová za účasti siedmich škôl súperili žiačky vo volejbale. Podobne ako vo vybíjanej sa najviac darilo dievčatám zo ZŠ Brezová, ktoré nenašli premožiteľa. Druhá skončila ZŠ Chtelnica a tretia ZŠ Komenského, Vrbové. V mixvolejbale žiakov a žiačok stredných škôl súťažili iba tri školy a prvenstvo si vybojovalo družstvo domáceho Gymnázia Pierra de Coubertina. Druhé miesto obsadilo Gymnázium Jána Baltazára Magina Vrbové, tretia bola Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera. Turnaj bol mimoriadne vyrovnaný, keď v každom zápase rozhodoval o víťazovi tretí skrátený set.

Všetky súťaže prebiehali vo veselej športovej atmosfére s veľký bojovým nadšením zúčastnených detí, ale aj fanúšikov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund