Mladý vodič nafúkal, 19-ročná spolujazdkyňa zomrela

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Nezaradené / Spravodajstvo
  • 24. apríla 2023, 12:03

Policajti vyšetrujú dopravnú nehodu neďaleko Vrbového, pri ktorej sa v pondelok 24. apríla vážne zranila len 19 ročná spolujazdkyňa. Tá po prevoze do nemocnice dnes okolo pol jedenástej skonala.

Krátko pred šiestou hodinou ráno, mal 20 ročný vodič smerovať na aute Audi A6 z mesta Vrbové na obec Krajné. Pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel, z doposiaľ nezistených príčin, vpravo mimo cestu a narazil do stromu.

Pri nehode utrpel zranenia nielen samotný vodič, ale aj jeho mladá spolujazdkyňa. Tú záchranári v kritickom stave urýchlene transportovali do piešťanskej nemocnice, kde na následky zranení skonala.

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,71 promile. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Upozorňujeme najmä mladých a menej skúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a samozrejme, aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog. Život a zdravie musia byť vždy na prvom mieste. Myslite na to, že kvôli jednej frajerine vám môžu zostať nočné mory a výčitky svedomia za zmarený ľudský život až do konca života.

KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián