Oblečenie či fingerboard, ako potešiť pravého skatera?

  • Inzercia
  • 20. apríla 2023, 06:22

Máte doma fanúšika skateboardingu a uvažujete nad tým, čím ho obdariť? Tou správnou cestou môže byť vhodné oblečenie alebo aj zaujímavá zmenšenina skateboardu, tzv. fingerboard.

(Autor: SergeyCo / Shutterstock.com)

Skateri majú odlišné požiadavky na ich oblečenie. To musí spĺňať určité znaky a vlastnosti, aby mohlo poslúžiť aj priamo pri jazde na doske. Ako sa pri jeho výbere nepopáliť?

Voľný pohyb a ochrana pri pádoch          

Každý skateboardista vám potvrdí, že jeho oblečenie musí byť priedušné, pohodlné a schopné telu dodať nevídaný rozsah pohybu. Dôležitou vlastnosťou materiálu, z ktorých je vyrobené, je jeho odolnosť pri pádoch a šúchaniu sa po zemi. Pri tričkách myslíte na to, že táto aktivita so sebou prináša aj o čosi väčšie potenie sa. Vyhnite sa polyesteru či nylonu, stávkou na istotu je určite bavlna. Tá navyše ich majiteľom dovolí sa bez problémov krútiť, otáčať či mávať rukami. Mikiny sú obľúbené aj z dôvodu, že kúsky na skateboarde sa predvádzajú hlavne v exteriéri a za akéhokoľvek počasia. Trasher mikiny zo 100% bavlny v zaujímavom dizajnovom prevedení s kapucňou či bez? Práve ste našli ideálny darček!

Trendová hračka fingerborad už má svoj vlastný šport

Vo svete skateboardingu je veľmi populárna aj jedna špecifická hračka. Aj keď je pravda, že za toto pomenovanie by sa mohli jej fanúšikovia trochu uraziť. Ide o fingerboard, teda akýsi malý skateboard, na ktorom stojíš nie nohami ale prstami. Vďaka nemu si môžeš nacvičiť rôzne zaujímavé kúsky ešte pred tým, ako sa ich odvážiš vyskúšať aj v reálnom živote. Zaujímavým doplnkom je mini bazén či rampy, kde sa z vás môže stať skutočný majster dnes už oficiálneho športu. Pri ich výbere máte viacero možností. Aj keď na trhu nájdete rôzne lacnejšie plastové Techdeck fingerboardy, najväčšej popularite sa tešia kvalitnejšie fingerboard komplety. Pre náročnejších sú k dispozícii aj prevedenia s truckami či ložiskovými kolieskami, ktoré vám vydržia aj roky. Obľúbené sú najmä drevené kúsky, hlavne ak sú vybavené aj rôznymi prémiovými komponentmi.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof