Pri Tescu plánujú prevádzku s rýchlym občerstvením McDonald‘s

Piešťany sa zrejme dočkajú prevádzky s rýchlym občerstvením McDonald‘s. Vyplýva to z materiálu, ktorý smeruje na mestské zastupiteľstvo s názvom „Návrh na uzatvorenie zmluvy o zriadení vecného bremena v prospech tretej osoby medzi Mestom Piešťany ako povinným z vecného bremena a spoločnosťou McDonald‘s Slovakia“.

Spoločnosť McDonald’s je lídrom v gastrosegmente na Slovensku. (Autor: McDonald´s)

Podľa parcelných čísiel žiadosti o zriadenie vecného bremena na pokládku inžinierskych sietí vznikne prevádzka McDonald´s vo východnej časti parkoviska pred Tescom, v mieste ohraničenom čerpacou stanicou Tesco, Ulicou N. Teslu a Vrbovskou cestou.

Podľa materiálu, ktorý budú poslanci prerokovávať, spoločnosť McDonald´s Slovakia žiada o zriadenie vecného bremena na mestských pozemkoch pre prívod kanalizácie a vodovodu. K žiadosti sa vyjadrovali i úradníci mestského úradu a každý z jednotlivých odborov, ktorý žiadosť posudzoval, zriadenie vecného bremena odsúhlasil. Konečné slovo však budú mať až poslanci.

Spoločnosť McDonald’s je lídrom v gastrosegmente na Slovensku. Po 27 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu sa počet jej prevádzok vyšplhal už na číslo 40. Jubilejnou prevádzkou sa stala reštaurácia na zjazde z diaľnice D3 – exit letisko Žilina – Dolný Hričov. A podľa všetkého sa jedna z prevádzok obľúbeného rýchleho občerstvenia objaví i v Piešťanoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola