Májový Festival letectva Piešťany nebude len o lietaní

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 16. apríla 2023, 12:59

Už o necelé dva mesiace odštartuje tretí ročník jedinečného Festivalu letectva Piešťany 2023. Organizátori sľubujú program aj pre rodiny s deťmi, najmenší si prídu na svoje. Podujatie organizované Slovenskou leteckou agentúrou a Trnavským samosprávnym krajom prinesie v dňoch 20. a 21. mája na piešťanské letisko opäť to, čo milovníci leteckej techniky, lietania a dych berúcej akrobacie len tak bežne nevidia.

(Autor: FLP/(am) )

Nočná letecká šou a mnoho svetiel z dronovej, pyrotechnickej i laserovej šou zanechajú v nejednom návštevníkovi nefalšované emócie. Pridanou hodnotou podujatia je aj Detský letecký festival, ktorý pozýva všetky deti do najväčšej rodinnej a detskej zóny plnej zábavy, tanca i spevu.

Piešťanské nebo rozžiari nočná šou

V sobotu 20. mája uvidíme na Letisku Piešťany skúsených domácich i zahraničných pilotov nielen počas dňa, ale aj po zotmení. Chýbať nebude program na zemi i nebi (14.00 – 23.00 h).

Nočná letecká šou bude aj tento rok bohatá na účastníkov predvádzajúcich akrobatické lety so svetelnými a pyrotechnickými efektmi, ako aj nezabudnuteľnú dronovú šou. Tá obsiahne sto svietiacich dronov, ktoré v sprievode hudby vytvoria na nebi rôzne dynamické tematické obrazce a symboly. Pestrý program doplní nočné nafukovanie a nasvecovanie teplovzdušných balónov, rovnako v hudobnom sprievode. To všetko si nenechajte ujsť v sobotu 20. mája.

Organizátori sľubujú program aj pre rodiny s deťmi.

Bohatý Detský letecký festival

Letecký program bude pokračovať v nedeľu 21. mája. Počas dňa (9.30 – 17.00 h) si prídu na svoje milovníci lietania, ale predovšetkým najmenší návštevníci vďaka Detskému leteckému festivalu.

V najväčšej hernej zóne s množstvom atrakcií a pestrým pódiovým programom si budete môcť vyrobiť niečo kreatívne v tvorivých dielňach, získate nové vedomosti v edukačnej zóne, zašportujete si alebo si len tak vychutnáte divadelné predstavenie. O zábavu sa po celý deň postarajú koncerty známych spevákov a skupín pre deti. Privítame Mira Jaroša, maliny JAM či Paci Pac. Všetky atrakcie na letisku a v detskej zóne budú bezplatné.

zdroj: Festival letectva Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof