Burza pre útulkáčov aj s veľkonočnými vajíčkami

Prvá tohtoročná burza pre útulkáčov mala podtitul veľkonočná. Uskutočnila sa v sobotu 1. apríla v priestoroch Mestského kultúrneho strediska mesta Piešťany a svojmu podtitulu neostala nič dlžná. Návštevníci si mohli zaobstarať veľkonočné dekorácie od výmyslu sveta.

V kultúrnom stredisku sa na stoloch nachádzali aj veľkonočné dekorácie. (Autor: am)

Vajíčka, kuriatka, jarné kvietky i zajačiky. Okrem toho nespočetné množstvo bytových doplnkov, kuchynských potrieb, kabeliek, hračiek, šperkov a najrôznejších drobností zaplnilo foyer mestského kultúrneho strediska v rámci burzy pre útulkáčov. Za ľudové ceny si mohol vybrať každý.

„Sobotná burza sa vydarila. Pomaly sa začali schádzať naši štamgasti aj noví ľudia, ktorí si vyberali vecičky. Ďakujeme pomocníkom Olinke, Zdenkovi, Danke, obidvom Robkom, pani Podolanovej za pomoc a plnú škatuľu úžasných pagáčikov, Katke a Janke a našim mediálnym partnerom,“ uviedla riaditeľka piešťanského útulku Ľubomíra Baleková. „Vďaka všetkým, ktorí prišli, priniesli zvieratkám niečo do útulku a svojou kúpou podporili našich chránencov. Strávili sme krásne dopoludnie so skvelými ľuďmi,“ dodala riaditeľka.

Výťažok z burzy poputuje na pomoc zvieratám v piešťanskom útulku, ďalšia sa bude konať ešte pred letom. Ak by ste dovtedy chceli pomôcť, jednou z možností je adopcia či dočasná opatera. Okrem toho môžete prísť v priaznivom počasí venčiť psy či pomôcť materiálne. Ide najmä o čistiace prostriedky ako Fixinela, Pulirapid, Jar, tekuté mydlo, kapsuly na pranie, z potravín sú to cestoviny, ryža alebo ovsené vločky. Priniesť môžete aj papierové utierky, kancelársky papier, 120-litrové plastové vrecia na odpad, sacie podložky, sensitive krmivo, odčervovacie a odblšujúce prípravky, šampóny pre psy, podstielku pre mačky a posteľnú bielizeň.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof