Blíži sa jar a s ňou ožívajú aj Veľké Kostoľany

  • Šport / Región
  • 4. apríla 2023, 22:30

Všetkých nadšencov rekreačného behu pozývame do Veľkých Kostolian, domova „kostolanského scískanca“. Na tento koncept nadväzuje bežecké podujatie Kostolanský májovec, ktoré je pilotným projektom novovzniknutého občianskeho združenia run ForRest run.

(Autor: run ForRest run)

Tešiť sa môžu nielen skúsení bežci, ale aj všetci, ktorí by si chceli vyskúšať atmosféru bežeckých pretekov prvýkrát. Mysleli sme aj na deti, ktoré svoje schopnosti môžu otestovať hneď v niekoľkých kategóriách.

Trať povedie od futbalového štadióna po dedine na poľné cesty, kde si bežci môžu užiť krásu zakvitnutej jarnej prírody.

Sprievodné akcie ako hasičská pena, DJ, vystúpenie a workshop tanečnej skupiny či workshop Joga s Bejkou sú súčasťou novej bežeckej tradície vo Veľkých Kostoľanoch. Pre každého účastníka je pripravená aj bohatá tombola a občerstvenie, v rámci ktorého nebude chýbať ani tradičný scískanec.

Registrácia je už spustená, vítaní sú všetci ľudia z okolia i z ďaleka, či už ako bežci, alebo ako diváci. Vidíme sa v sobotu 6. mája na futbalovom štadióne Michala Podolana vo Veľkých Kostoľanoch. Viac informácií nájdete na FB run ForRest run o.z.

run ForRest run

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 15. mája 2024
Meniny má Žofia, zajtra Svetozár