Rodičia, táto komédia vás zaručene rozosmeje!

Ak máte radi dobré divadelné komédie, môžete sa začať tešiť na kultúru. Dom umenia Piešťany zaradil do svojho programu Dokonalé dieťa, v ktorom sa po boku obľúbenej herečky Lujzy Garajovej Schramekovej blysne aj Alena Pajtinková, Mišo Jánoš a Daniel Žulčák. Zabavia vás v pondelok 3. apríla o 19. hodine.

V komédii sa predstaví aj obľúbená Lujza Garajová Schrameková (vľavo). foto: archív organizátorov

Je najväčším nepriateľom moderných rodičov biely cukor či fyzické tresty? Sú detské kresby len nevinné pokusy o umenie alebo sa z nich dá vyčítať anamnéza celej rodiny? Koľko hračiek je už veľa? Je veľké množstvo informácií prospešné alebo, naopak, otupuje prirodzenú rodičovskú intuíciu? Ako byť dobrým rodičom vo svete plnom zaručených návodov? Pomáha nám vo výchove snaha o dokonalé dieťa? A hlavne, ako sa z toho všetkého nezblázniť?

Dokonalé dieťa nie je návodom, ako sa stať dokonalým rodičom. Je úprimnou a autentickou výpoveďou tvorcov o tom, čo znamená niekoho vychovať, ako veľmi sa podobáme na rodičov a ako sa naše deti začínajú podobať na nás. Skúma extrémy a bizarnosti výchovných príručiek a spoľahlivo všetko spochybňuje.

„Dokonalé dieťa je o našich deťoch, ale nie pre naše deti. Je to terapia pre všetkých unavených rodičov a pedagógov, ktorí potrebujú aspoň chvíľu oddychu. Bez kriku, plaču či prebaľovania,“ hovorí režisér inscenácie Ján Luterán.

Jedinečná divadelná komédia plná mimoriadne trefných skečov o súčasnom rodičovstve a výchove detí je v réžii Jána Luterána, s hudbou Martina Geišberga a v podaní vynikajúceho hereckého obsadenia.

Predstavenie trvá hodinu 45 minút. Vznik inscenácie a činnosť Divadelného centra z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Vstupenky v hodnote 18 eur si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia a na www.predpredaj.sk, rezervovať si ich môžete aj online na stránke navstevnik.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland