Deti bavil Túlavý braček

J58 Sandwich Bar v piešťanskom hoteli Jalta sa opäť rozoznel detskými hláskami. Malí „prázdninári“ si tam v sobotu 25. februára užili bábkové divadlo i zábavu a k tomu si vychutnali hotdogy či džúsiky.

(Autor: am)

Prázdninovú diskotéku zabezpečil DJ Vlado, ktorý deťom púšťal množstvo známych slovenských detských pesničiek. Ratolesti sa zvŕtali na parkete, zaspievali si skladby Mira Jaroša či Smejka a Tanculienky, ale rozpoznali aj hity minulého tisícročia ako Mandarínka Darinka.

Okrem pesničiek si najmenší vypočuli príbeh o Túlavom bračekovi. Bábkové divadlo na motív rozprávky z pera Tone Revajovej odohrala Patrícia Sopkovičová. Knižka i divadielko prináša príbeh, ktorý sa môže stať v hociktorej rodine. Rodičia majú povinností vyše hlavy a dvojičky sú obyčajne dve. Vystačia si. Lenže ešte je tam malý Andrej, ktorý často zalezie kamsi do myšej diery. Prečo? Lebo podľa Andreja na tom, že sa schováte, je najkrajšie to, keď vás nájdu.

Interaktívne divadielko i knižný stánok zabezpečila piešťanská mestská knižnica. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina