Traja vodiči prežili víkend v cele

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 28. februára 2023, 08:57

Trnavskí policajti obvinili troch mužov, za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, riešili v tzv. superrýchlom konaní.

(Autor: FB polícia)

OPITÝ SPÔSOBIL DOPRAVNÚ NEHODU

V sobotu podvečer boli policajti PMJ vyslaní k nehode medzi obcami Zeleneč a Majcichov, v okrese Trnava. Podľa prvotných informácií mal 64 ročný vodič prejsť s autom Peugeot 208 do protismeru, kde sa zrazil s 53 ročnou vodičkou auta Škoda Superb. Žena si pri nehode zranila ruku a musela byť záchranármi prevezená na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

Hliadka PMJ podrobila oboch vodičov dychovým skúškam. Pozitívny výsledok mal len starší vodič, ktorý nafúkal 2,15 promile.

Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz a obmedzili ho na osobnej slobode. Za jazdu pod vplyvom alkoholu s ublížením na zdraví z nedbanlivosti pri nehode, mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky.

VODIČ AJ NEVODIČ NAFÚKALI VIAC AKO 1 ‰

34 ročného muža zastavili PMJčkari v piatok, krátko pred polnocou. Po Trnave šoféroval auto Škoda Octavia opitý a navyše aj bez vodičského preukazu. Policajti mu v dychu namerali 1,04 promile.

Rovnakú hodnotu nafúkal aj 44 ročný vodič Fordu Mondeo, v Leopoldove. Policajti ho zastavili a skontrolovali v piatok popoludní.

Obaja sa dnes postavili pred sudcu. Za jazdu v opitosti môže, v zmysle zákona, hroziť strata slobody až na 1 rok.

JAZDITE LEN S TRIEZVOU HLAVOU!

Opäť prízvukujeme, aby ste si za žiadnych okolností nesadali za volant opití alebo pod vplyvom drog. Neohrozujete tým len seba a svojich spolujazdcov, ale aj ostatných účastníkov premávky. Na nezodpovednosť opitého vodiča teraz doplatila nevinná vodička.

KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava