Majeský, Sklár, Norisová i Krajčiová v Piešťanoch

V piatok 17. februára o 19.00 h sa na doskách Domu umenia Piešťany predstavia herci, ktorých mnohí slovenskí diváci poznajú nielen z divadelných scén, ale aj z televíznych inscenácií. Marek Majeský, Peter Sklár, Soňa Norisová a Helena Krajčiová prinesú Pravdu, predstavenie z pera Floriana Zellera.

Vstupenky na predstavenie Pravda si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia alebo v sieti Ticketportal. © archív Divadla 13. opona

Michel (Marek Majeský) je úspešný, šarmantný a sexi. A samozrejme, vždy o krok pred ostatnými. To, že už pol roka podvádza svoju manželku so ženou svojho najlepšieho priateľa, považuje za úplne normálnu a prirodzenú vec. Remeslo poloprávd, milosrdných lží a „zahmlievania“ na všetky strany ovláda priam majstrovsky. Je to totiž jeho povinnosť. Nemôže predsa pravdou ubližovať ľuďom, na ktorých mu záleží.

„Keby si ľudia jedného dňa prestali klamať, nezostal by na svete ani jediný pár pokope. Totálna globálna katastrofa. Znamenalo by to vlastne zánik našej civilizácie,“ hovorí Michel, hlavný predstaviteľ brilantnej komédie v podaní Divadla 13. opona. V životnej filozofii nezostáva hlavný hrdina osamotený. Nič totiž nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá.

Predstavenie trvá 75 minút a je bez prestávky. Vstupenky sú za 19 eur a zakúpiť si ich môžete v pokladni Domu umenia alebo v sieti Ticketportal. Rezervovať si ich môžete online prostredníctvom portálu navstevnik.sk. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín