Mladú ženu ťahal niekoľko desiatok metrov osobný vlak, nohu jej privreli dvere

  • Kraj
  • 8. februára 2023, 15:37

Žena z Trnavy sa v utorok večer pokúsila naskočiť do posledných dverí osobného vlaku, ktorý sa už rozbiehal smerom do Trenčína. Pri naskakovaní jej však dvere privreli nohu a vlak ju niekoľko desiatok metrov ťahal. Nakoniec sa jej noha uvoľnila a 33-ročná žena skončila v koľajisku. Ako informovala trnavská polícia, pri nebezpečnom incidente utrpela len zranenia pravej nohy. Privolaní záchranári ju potom previezli na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

Polícia SR - Trnavský kraj

Policajná hliadka na mieste vykonala dychové skúšky nielen so samotnou aktérkou, ale aj s rušňovodičom a personálom železníc. Všetky boli s negatívnym výsledkom. „Policajti si ženu za jej nerozvážne konanie a porušenie zákona predvolajú a budú ju riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok jej môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti. Pre túto mimoriadnu udalosť mali v utorok večer meškanie dva osobné vlaky a jeden rýchlik.

Polícia v súvislosti s incidentom pripomína, že nastupovať je možno len do vlaku, ktorý stojí. Naskakovaním do rozbiehajúceho sa vlaku cestujúci riskuje nielen vysokú pokutu, ale ohrozuje aj vlastný život.

SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav