Sedem dôvodov, prečo je Money S3 vhodný systém na vedenie vášho účtovníctva

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 7. februára 2023, 16:17

Účtovný systém funguje ako centrálny softvér pre vaše podnikanie. Okrem faktúr a účtovníctva v ňom riešite aj mzdy, knihu jázd, sklady alebo objednávky z e-shopu. Všetky tieto agendy máte na jednom mieste v účtovnom programe Money S3.

Používajú ho stovky firiem a patrí medzi najobľúbenejšie systémy na Slovensku a v Česku. Tu je 7 dôvodov, prečo dobre poslúži aj vám.

  1. 1.  Platíte len za to, čo používate

Money S3 funguje na princípe modulov. Neplatíte teda za množstvo funkcií, z ktorých väčšinu ani nepotrebujete. Sami si vyberiete konkrétne moduly a platíte iba za ne. Keď v budúcnosti firmu rozšírite a budete potrebovať napríklad skladové analýzy alebo automatizácie, tieto funkcie si dokúpite.

  • 2.  Stále aktuálny

V Money S3 sledujeme všetky legislatívne zmeny, napr. úpravu zaokrúhľovania DPH alebo zmenu výšky minimálnej mzdy. S predstihom účtovný systém aktualizujeme. Vďaka tomu vy sami zmeny neriešite a máte istotu, že hodnoty sú v účtovnom programe vždy aktuálne.

  • 3.  Zákaznícka podpora

Asi to poznáte – čakáte, že program bude fungovať určitým spôsobom, ale on sa správa inak. Vy potom strávite množstvo času na internete a na rôznych fórach zisťujete, čo a ako.

S Money S3 sa vám to nestane. Program je intuitívny, jeho prostredie sa podobá napríklad Excelu alebo Outlooku. Vďaka tomu je po úvodnom zaškolení ovládanie programu ľahké. Ak by ste sa predsa len dostali do situácie, keď potrebujete poradiť, pomôže vám zákaznícka podpora. Je na vás, či radšej telefonujete, alebo požiadavku napíšete do zákazníckeho portálu.

  • 4.  Prepracované sklady

Ak máte sklad, Money S3 vám pomôže ešte viac než iné účtovné systémy. Jeho skladový modul je veľmi prepracovaný a môžete v ňom viesť neobmedzené množstvo skladov. Podnikatelia napríklad oceňujú, že na skladovú kartu výrobku môžu pridať aj fotografiu tovaru. Zamestnanec, ktorý výrobok chystá, si tak jednoducho vizuálne overí, že má správny kus.

Pri každom produkte si vytvoríte ľubovoľný počet cenníkov a až desať cenových hladín. Tie využijete hlavne vo veľkoobchode. Stálym zákazníkom, ktorí odoberajú vo veľkom množstve, ponúknete výhodnejšie ceny.

  • 5.  Jednoduchý upgrade

Keď sa váš biznis rozrastie, pohodlne prejdete na vyššiu verziu systému, konkrétne na Money S4 alebo S5. Tieto softvéry sú všetky od jedného dodávateľa a kvôli tomu je medzi nimi hladkámigrácia. Vyššie verzie systému fungujú na rovnakom princípe ako Money S3 – vďaka tomu sa neučíte ovládať nový program, ale všetko funguje tak, ako ste zvyknutí.

  • 6.  Spoľahlivý dodávateľ

Účtovný systém používajú firmy zvyčajne dlhé roky. Preto potrebujú stabilného dodávateľa, ktorý bude program vyvíjať aj v budúcnosti. Medzi takých patrí IT holding Seyfor (predtým Solitea), ktorý stojí za Money S3. Táto firma založená v roku 1990 má aktuálne 1 600 zamestnancov a zákazníkov v 38 štátoch, takže to rozhodne nie je „garážová“ spoločnosť so zopár ľuďmi.

  • 7.  Vyskúšať ho môžete zadarmo

Vyskúšajte si účtovný program zadarmo. Money S3 si stiahnete a skúsite si v ňom vystaviť faktúru, spracovať mzdy alebo založiť skladovú kartu. Program môžete zadarmo skúšať, ako dlho chcete – obmedzenie je len v počte dokladov.

Money S3 používajú profesionálni účtovníci

Účtovnícky program používajú firmy s interným účtovníkom, aj účtovné kancelárie, ktoré sa špecializujú na externé vedenie účtovníctva. Ak vy sami máte účtovnícke vzdelanie, možno spoluprácu s účtovníkom vôbec neplánujete a budete si účtovníctvo spracúvať sami.

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard