Pokračovanie filmu Magic Mike aj v Dome umenia

V Dome umenia Piešťany bude vo štvrtok 9. februára o 18.00 h poriadne horúco. Na plátne tohto najväčšieho jednosálového kina na Slovensku sa bude vynímať lámač ženských sŕdc Channing Tatum, ktorý sa blysne v treťom pokračovaní populárneho filmu Magic Mike.

© Continental film

„Magický“ Mike Lane (Channing Tatum) sa po dlhšej prestávke opäť dostáva na scénu, a to v tretej časti trilógie Magic Mike. Tá tentoraz nesie podtitul Posledný tanec. Potom, čo Mikeovi nevyšiel obchod a bral malé kšefty ako barman, tento bývalý striptér mieri do Londýna spolu s prominentnou spoločníčkou (Salma Hayek Pinault), ktorá ho zlákala ponukou, aká sa neodmieta.

Trailer sľubuje pohladenie ženských i mužských očí, ale aj prepracované tanečné choreografie a zábery zo známych miest metropoly Veľkej Británie. Tešiť sa môžete na poriadnu dávku mužsko-ženskej dynamiky, erotiky a vzťahov. Réžie sa opäť ujal Steven Soderbergh, film trvá 112 minút a pozrieť si ho môžete so slovenskými titulkami. Je vhodný od 15 rokov. Lístky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia, ktorá je otvorená každý pracovný deň od 14.00 do 17.00 h a hodinu pred predstavením.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof