Dovoz áut z Nemecka – 4 dôvody, prečo ho využiť

  • Inzercia
  • 3. februára 2023, 13:13

Slovenský trh s autami ponúka široké spektrum možností. V ponuke nájdete obrovský počet nových i jazdených vozidiel. Napriek tomu však mnohí kupujúci uprednostňujú dovoz áut z Nemecka.

(Autor: pexels.com)

Prečo je to tak? A aké sú výhody dovozu vozidiel z cudziny?

Stav vozidla

Azda najväčším benefitom je fakt, že zahraniční majitelia sa o svoje autá príkladne starajú.

Špeciálne v Nemecku, v Belgicku či v Holandsku, kde autám zabezpečujú pravidelnú údržbu v autorizovaných servisoch.

Ďalšou výhodou je zreteľná servisná históriahistória počtu majiteľov. Technický stav dovezených vozidiel je tak na vysokej úrovni.

Navyše, pozemné komunikácie v týchto krajinách sú omnoho kvalitnejšie ako u nás. Tento fakt má vplyv najmä na zachovalý podvozok zahraničných áut. Pri rovnakom počte najazdených kilometrov sú tak v neporovnateľne lepšom stave ako tie slovenské.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/auto-vozidlo-chrome-chrom-5604220/

Výhodná cena

So stavom vozidla nevyhnutne súvisí aj jeho cena. Dovezené autá zo zahraničia sú výrazne zachovalejšie. Táto kvalita sa odzrkadľuje najmä na ich stave a opotrebovaní. Kúpou dovezeného auta sa tak vyhnete vysokým nákladom na opravy bezprostredne po kúpe vozidla.

Okrem toho tam viete nájsť autá v kvalitnejšej alebo neštandardnej výbave, ktoré slovenský trh neponúka. Ich cena je omnoho priaznivejšia, ako v našich autobazároch či inzerátoch od súkromných osôb.

Široká ponuka

Vedeli ste, že Nemecko je najväčším trhom s ojazdenými autami v Európe? Počty ojazdených vozidiel sa rádovo počítajú v desiatkach miliónov. Ich ponuka v zahraničí je tak prirodzene obrovská.

Dovoz auta z Nemecka sa oplatí najmä pri drahších modeloch. V celkovej cene za auto sa všetky poplatky za dodatočné administratívne úkony stratia.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/auto-vozidlo-chodnik-audi-909907/

Auto na mieru

Netrúfate si na dovoz auta zo zahraničia po vlastnej osi? Aj v prípade takejto investície na vás číha niekoľko nástrah. Potreba vycestovať, preverenie vozidla, náročné administratívne úkonynáklady spojené s dopravou na Slovensko.

Preto vám odporúčame obrátiť sa na odborníkov, ktorí to za vás vybavia. Získate tak kvalitné auto za rozumnú cenu. No najmä bez stresu a zbytočných starostí. 

Dovoz áut z Nemecka má niekoľko bezkonkurenčných výhod. Rozhodujúci je stav vozidla, široká ponuka a dostupnosť značiek, ale aj cena za luxusnejšie modely.Chcete si splniť svoj sen a vybrať si auto podľa vašich predstáv? V tom prípade to skúste práve z nemecky hovoriacich krajín.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard