Stačí pár klikov a váš domov môže byť ako nový

  • Inzercia
  • 26. januára 2023, 13:37

Dnešní interiéroví dizajnéri to majú rovnako. Využívajú na to profesionálne programy, my vám prezradíme ako to spraviť ešte jednoduchšie. Nasledovaním našich tipov získate trendy domov, z ktorého sa vám bude ťažko odchádzať. Na druhú stranu sa do neho budete stále tešiť. Obľúbite si výzor, materiály a všetko, čo k tomu patrí. Tak poďme na to!

(Autor: mangonabytok.sk)

Stredobod domova

Dokážete odpovedať na otázku: čo má byť stredobodom každého domova? Nie je to veľká obývačka s obrovským televízorom a gaučom. Predstava, že si oddýchnete pri sledovaní obľúbeného seriálu je lákavá, avšak, nie tak prospešná pre vaše zdravie. Naopak, priestranná kuchyňa, v ktorej máte priestor navariť chutné a zdravé jedlá by mala byť na prvom mieste. K tomu nesmú chýbať ani stoličky a pokojne aj rozťahovací stôl v prípade návštevy.

Nebojte sa, že s priestranná kuchyňa znamená veľa neporiadku. Práve naopak, trendom je minimalizmus. To znamená čisté línie, vyhýbanie sa nevyhnutnému a dominuje prevažne jednoduchosť a elegancia. Vedeli ste, že dnešných kupcov nových domov zaujíma hlavne jednoduchá a čistá kuchyňa spolu s kúpeľňou? Už to dávno nie je len o leňošení v obývačke ale praktických veciach. Michelinské jedlá nenavaríte v zle vybavenej kuchyni.

Moderná obývačka

Dostávame sa do relaxačnej zóny domova, ktorá však môže byť aj produktívna. Záleží, či máte vlastnú pracovňu alebo len kútik v obývačke. Oboje sú skvelými riešeniami, pokiaľ nepracujete priamo zo spálne. Tá by mala slúžiť výhradne na spánok a ako úložisko oblečenia. Ako by však mala vyzerať správna obývačka? 

Prirodzené svetlo a čerstvý vzduch sú základom pre obývačku. Vďaka nim priestor pôsobí čisto a vzdušne. To všetko dosiahnete pomocou presklených okien, francúzskych dverí, posuvných sklenených dverí a sklenených stien so zasklením od podlahy až po strop. Nezabudnite vytvoriť priestor aj na sezónne dekorácie. Aby ste mali kam položiť tekvicu, veľkonočného zajaca či vianočný stromček. 

Kúpeľňa

Spomínali sme dominanciu minimalizmu a čistých línií. Inak tomu není ani pri trendy kúpeľniach. K tomu sa ešte pridávajú geometrické tvary, ktoré túto miestnosť dokonale doplnia. Moderný dizajn sa dosť odkláňa od starožitného a detailne zdobeného tradičného interiérového dizajnu. Okrem hlavných, nástenných a stropných svietidiel sa v trendoch kúpeľní objavuje čoraz viac LED osvetlenia. Môžu zvýrazniť štrukturálne prvky alebo dekor. 

Netreba zabúdať, že sú hlavne šetrné k vašej peňaženke. To je v dnešnej dobe pre mnohých priorita. Ako sú na tom farby? Nadčasové sú práve žiarivé biele farby. Môžete použiť nádych slonovej kosti. Pomocou bielej bude vaša kúpeľňa relevantná. Trendy alebo výrazné farby rýchlo vyjdú z módy. Nedá vám spať predstava, že vo svete internetu je vždy krajší kúsok od toho vášho? Nábytok online si viete zostaviť hocikedy len za pár klikov.

Spálňa

Textúrovaná posteľná bielizeň s vankúšmi a prikrývkami je ideálna kombinácia na vytvorenie útulnej postele. Množstvo vrstiev na posteli vás bude doslova vábiť ľahnúť si a zdriemnuť po náročnom dni. Nezabudnite ani pridať akcentné farby s doplnkami, ktoré budete môcť hocikedy jednoducho zmeniť sezónnou výzdobu. Maľované kvetináče, žiarivé vázy a pekné sviečky okamžite dodajú vášmu priestoru charakter. Dáte im šancu?

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard