Ak sa zameriavate na výsledky, nikdy sa nezmeníte. Ak sa zameriavate na zmenu, získate výsledky.

  • Inzercia
  • 18. januára 2023, 15:26

NATURHOUSE je sieť dietologických centier po celom svete so začiatkom v Španielsku. Na Slovensku máme aktuálne 39 pobočiek. Piešťanská pobočka, nachádzajúca sa na začiatku Teplickej ulice, má za sebou veľa spokojných klientov a pôsobí na trhu už od roku 2016.

Dietologička NATURHOUSE so spokojnou klientkou. (Autor: NATURHOUSE)

Tajomstvo úspechu jedinečnej metódy NATURHOUSE spočíva vo výživovom poradenstve šitého na mieru pre každého klienta (osobne, telefonicky alebo online), dlhodobej spolupráci výživového poradcu – dietológa s vami ako klientom a širokom sortimente exkluzívnych produktov na báze ovocia, zeleniny a bylín. Produkty vám pomôžu naštartovať metabolizmus a odbúrať nadbytočnú vodu a tuk z tela. Taktiež obsahujú minerály a vitamíny, potrebné pri zdravej redukcii váhy. Pri metóde chudnutia s NATURHOUSE klient môže schudnúť až päť kilogramov mesačne, čo je považované z dlhodobého hľadiska za optimálne a zdravé. Neoddeliteľnou súčasťou metódy je vzájomný vzťah a dôvera, ktoré vznikajú medzi klientom a výživovým poradcom.

Vyskúšajte našu metódu, poradíme vám, ako správne začať chudnúť, ukážeme vám, ako sa správne stravovať. Dovoľte, aby sme vám prostredníctvom jedného z našich príbehov priblížili princíp metódy chudnutia s NATURHOUSE. Ak sme vás oslovili a máte ďalšie otázky, môžete nás kontaktovať osobne, telefonicky alebo e-mailom. Príďte si do NATURHOUSE po zdravšie a sebavedomejšie nové JA. 🙂

Príbeh Zuzany

Klientka: Zuzana

Poradňa: Piešťany

Vek: 40 rokov

Výška: 164 cm

Váha na začiatku: 99,6 kg

Váha na konci redukčnej fázy: 77 kg

Úbytok: -22,6 kg

Dĺžka: 3 roky

Veľkosť oblečenia pred chudnutím: XL

Veľkosť oblečenia po chudnutí: M

Zníženie o: dve konfekčné veľkosti

Zuzana sa prepracovala z takmer 100 kilogramov na krásnych 77.

Pani Zuzka je náš verný klient, prvýkrát nás navštívila v roku 2019. Pred vstúpením do metódy NATURHOUSE predchádzalo dietovanie, keď Zuzka schudla takmer 15 kg, ktoré nabrala v priebehu polroka naspäť. U nás sa takmer zo 100 kg prepracovala na krásnych 77, aj keď jej cesta chudnutia bola sprevádzaná viacerými zaváhaniami, keď Zuzka vystúpila z metódy, ale opäť našla chuť a silu sa k nám vrátiť, pretože vedela, že naša metóda chudnutia naozaj funguje. Ako dietológ som ju nesprevádzala celým chudnutím v NATURHOUSE, ale môžem povedať, že jej návštevy boli u nás plné emócií. Úsmev striedali slzy šťastia každým zhodeným kilogramom na váhe, keďže počas našej polročnej vzájomnej spolupráce schudla posledných 15 kg.

Zuzka, čo predchádzalo tomu, ako ste k nám prvýkrát prišli? Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli a prečo ste sa rozhodli navštíviť nás?

Po dlhej dobe som stretla kamaráta, ktorý vyzeral fantasticky. Zvedavosť mi nedala a spýtala som sa ho, čo robil, keď tak úžasne schudol. Prezradil mi, že pred časom začal navštevovať NATURHOUSE v Piešťanoch. Porozprával mi o svojich skúsenostiach a o pocitoch, dojmoch z celej vašej metodiky. Jeho slová ma presvedčili navštíviť vašu pobočku.

Aké boli začiatky chudnutia s NATURHOUSE? Išlo to od začiatku samo alebo to chcelo veľa sebazaprenia?

Prvé dva-tri týždne to bol pre mňa veľký boj vzdať sa mojich „hriechov“ v strave. Nie raz mi napadlo, že to vzdám, ale ako začali ísť kilá dole a ja som sa začala cítiť viac a viac lepšie, to ma utvrdilo bojovať ďalej. Pocit a výsledky stáli za to, a tak som si povedala, že teraz to nemôžem vzdať!

V čom vidíte úspech svojho chudnutia?

Režim, pevná vôľa, odhodlanie, pocit šťastia, úsmev, pokora, šatník, ohlasy okolia, obdiv, úžasní ľudia, ktorí stoja pri mne a podporujú ma. A plánujem v tomto režime naďalej zotrvať.

Počas chudnutia s NATURHOUSE ste cvičili alebo ste chudli iba pomocou zmeny stravovania?

Venujem sa folklóru a tancu vo folklórnom súbore, takže tam mám veľa pohybu, a pri mojej práci taktiež, ale moje telo bolo už naučené na tento druh pohybu. Nie, necvičila som, všetky kilá išli dole správnym stravovaním.

Aké najväčšie zmeny v stravovaní ste museli urobiť?

Razantne veľké zmeny tam neboli. Mala som rada sladké a pečivo. Pečivo som nejedla každodenne, ale sporadicky, aj tak po jeho konzumácii som sa necítila najlepšie. Sladké som nahradila ovocím, a predsa sa človek môže vždy vynájsť a urobiť si sladký „pamlsok”, ktorý je navyše zdravý. 🙂

Po úspešnom stabilizovaní, počas ktorého sa nám podarilo ešte stále chudnúť, nasleduje fáza udržiavacia. Myslíte si, že bude ťažké si novú váhu udržať? Tešíte sa na niečo aj v tejto oblasti?

Je to ďalšia výzva, ktorú rada prijmem. Keď som to dotiahla tak ďaleko, už sa nemienim vrátiť späť. Udržanie si váhy nebude o nič ľahšie, ako bolo chudnutie, ide o zmenu životného štýlu, v ktorom chcem zotrvať.

Metóda NATURHOUSE spočíva v zmene stravovania v kombinácii s produktmi na prírodnej báze. Našli ste si svoj obľúbený?

Každý produkt má niečo do seba, ale ja som si najviac obľúbila Fibroki jablkovú vlákninu a odvodňujúci čaj Relax.

Čo by ste na záver povedali o svojej skúsenosti s výživovou poradňou NATURHOUSE v Piešťanoch? Odporučili by ste ju známym?

To, že som začala s metódou NATURHOUSE, bolo pre mňa a v mojom živote to najlepšie rozhodnutie. Keď žila ešte moja mamina, prežívala to so mnou a podporovala ma. Po každom vážení som jej ako prvej telefonovala, koľko som schudla. Plakávala so mnou od šťastia. Osoby pracujúce v NATURHOUSE v Piešťanoch sú úžasné a za všetko im ďakujem. Odporúčam ich každému a vždy budem. Ďakujem, že ste. 🙂

Naturhouse, Teplická 117, Piešťany, tel. 0949/761 541

Piešťanská pobočka NATURHOUSE sa nachádza na Teplickej ulici č. 117.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel