Vodič po nehode tvrdil, že mu nič nie je, o pár hodín skončil v nemocnici

  • Krimi / Spravodajstvo / Región
  • 16. januára 2023, 22:56

Policajti boli v nedeľu krátko po polnoci privolaní k havárii osobného auta na ceste medzi obcami Malženice a Pečeňady v okrese Hlohovec. Aj keď pôvodne ju vyhodnotili ako škodovú udalosť, o niekoľko hodín bolo všetko inak.

(Autor: FB polícia)

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová, 20-ročný vodič, ktorý v aute Lexus viezol aj svojich troch mladších kamarátov, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky a prešiel do protismeru.

Zišiel vľavo mimo cestu, kde zrovnal so zemou dopravné značenie a zastavil až o niekoľko metrov v priekope. Policajti podrobili vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Po nehode sa všetci z posádky auta vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia a nepotrebujú ďalšie ošetrenie. Policajti vzhľadom na okolnosti riešili haváriu ako škodovú udalosť.

„Zvrat prišiel o pár hodín neskôr, keď vodič vyhľadal lekársku pomoc a z nemocnice nahlásili predbežne ťažkú ujmu na zdraví spôsobenú nehodou. Mladého vodiča nakoniec hospitalizovali v nemocnici so zraneniami rebier, pľúc a hlavy. Polícia na základe nových zistení vo veci ďalej koná a preveruje všetky okolnosti, za ktorých k dopravnej nehode prišlo,“ informovala Zlatica Antalová.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav