Dámska mikina ako skvelo kombinovateľný a praktický kúsok

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 10. januára 2023, 13:21

V súčasnosti je jednou z nepostrádateľných položiek v ženskom šatníku mikina. Nie je to prekvapujúce, pretože mikina je pohodlná a príjemná na nosenie. Mikina sa výborne kombinuje s inými kusmi oblečenia a je vhodná na každé ročné obdobie. Trh ponúka obrovský výber všetkých druhov modelov, ktoré sa líšia farbou, strihom, prítomnosťou dekoru atď. Na čo sa spoľahnúť pri výbere dámskej mikiny a čo je najlepšie nosiť, si povieme nižšie.

Aké typy mikín poznáme?

Spočiatku sa tento odev vyrábal len pre mužov a používal sa najmä pri športových aktivitách. Postupom času však mikiny začali aktívne nosiť aj ženy a našli širšie uplatnenie v každodennom živote. V súčasnosti sa mikiny dámske delia na niekoľko hlavných typov, medzi ktoré patria mikiny vyrobené z džerseja, s kapucňou a vreckami (niekedy aj bez nich), mikiny v predĺženej verzii, ktoré majú široký stojací golier a veľké pohodlné vrecká, mikiny bez zipsov a s veľkými vertikálnymi vreckami alebo bomber mikiny, ktoré sú vyrobené z hrubého materiálu (fleece, rúno, vlna). Veľký výber dámskych mikín môžeme nájsť na internetovom obchode House v kategórií mikiny dámske – online obchod značky House.

S čím nosiť mikinu?

Pri kúpe mikiny mnohí ľudia okamžite myslia na oblečenie, ku ktorému sa hodí. Tenké verzie sú univerzálne a hodia sa k sukniam, nohaviciam alebo džínsom. Mikiny zo silnejších (zateplených) materiálov sú vhodné na chladnejšie ročné obdobia – pohodlne sa nosia samostatne aj pod vrchným oblečením. Dámske mikiny s kapucňou sú medzi dámami veľmi obľúbené – vďaka ich ľahkej štruktúre a originálnemu štýlu ich možno použiť na klasický, športový, ležérny a iný vzhľad.

Hlavnou výhodou mikín je, že sú vhodné na akékoľvek voľnočasové aktivity – šport, prechádzku v parku, večierok alebo výlet do prírody. Netreba sa báť experimentovať, byť odvážny a vytvárať nové kombinácie. Je dôležité, aby farebná paleta, textúra a tkaniny vrchných odevov boli v súlade. Na stránke https://www.housebrand.com/sk/sk/zena/oblecenie/mikiny môžete nájsť presne takú dámsku mikinu, akú potrebujete. Nech už si kúpite akúkoľvek mikinu, mala by byť v šatníku každej ženy. Koniec koncov, tento kúsok oblečenia je nielen multifunkčný, ale aj praktický na nosenie.

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel