Piešťanskí policajti pomáhali

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 6. januára 2023, 00:01

Piešťanskí policajti nstržm. Daniel S. a nsržm. Matej S. na nočnú službu pred Vianocami nezabudnú. Bojovali o život mladého muža – úspešne.

Piešťanskí policajti (zľava) Matej S. a Daniel S. (Autor: FB Polícia SR - Trnavský kraj)

V piatok 23. decembra krátko po 20.00 h vykonali úspešný služobný zákrok v meste Piešťany. Tridsaťštyriročný muž pri záchrane nespolupracoval a bol rozhodnutý svoj čin dokonať, no policajtom sa ho podarilo nakoniec odovzdať bez zranenia privolaným záchranárom.

V predvianočný týždeň pritom išlo už o šiestu pomoc policajtov pri výkone služby. Policajti v Trnave pomohli malému stratenému školákovi, vytiahli padnutého muža v potoku Trnávka, v Sládkovičove pomohol riaditeľ obvodného oddelenia mužovi s pokazeným autom. Išlo aj o záchranu muža v Seredi, ktorý ležal na ceste, a železniční policajti zasa zachránili v Trnave muža v ohrození života.

Policajti ďakujú za dôveru, s ktorou sa obraciate na linku 158 pri riešení všetkých krízových situácií. Sú pripravení pomôcť, zasiahnuť a podať pomocnú ruku kedykoľvek. Aj keď je ťažké v určitej chvíli požiadať o pomoc, sú tu pre vás aj viaceré linky pomoci, ktoré sú vám a vašim blízkym ochotné bezplatne pomôcť.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana