Tipy na filmy a seriály, ktoré si môžete pozrieť

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 4. januára 2023, 12:26

Rozmýšlate aké filmy a seriály by ste si pozreli? Neviete, kde máte hľadať a čo si máte pozrieť? V tomto článku vám ukážeme niekoľko tipov.

Televízia

Zaujímavé filmy a seriály môžete pozerať v televízii. Nevýhoda však je, že môžu akurát vysielať také, ktoré sa vám nemusia páčiť. Ak chcete vystihnúť zaujímavý film alebo seriál na nejakej televíznej stanici, musíte pravidelne sledovať TV programy. A to nie len dnes, ale musíte pozerať televízny program na zajtra a na celý týždeň. Môže sa totiž ľahko stať, že sa pozabudnete a neuvidíte film alebo seriál, ktorý by sa vám mohol páčiť. Ak teda vysielajú nejaký váš obľúbený seriál na Markíze, určite sledujte ako vyzerá TV program Markízy na najbližšie týždne. 

Streamovacie platformy

Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+ a iné. V dnešnej dobre si môžete pozrieť seriál alebo film kedykoľvek alebo kdekoľvek. A presne taký aký chcete (teda, ak ho majú v ponuke). A čo si teda pozrieť? Každý má rád niečo iné. Niekto obľubuje akčné filmy, dramatické filmy, komédie…

Ak ste obľúbencom komédii, môžete si pozrieť napríklad 50x a stále po prvý raz, film Prázdniny, Štyri svadby a jeden pohreb alebo Yes Man. Ak by ste si chceli pozrieť nejaký zábavný seriál môžete si pozrieť Friends, Ako som spoznal vašu mamu alebo Teória veľkého tresku.

Ako miľovník akcie si môžete pozrieť Expendables, Rambo, James Bond, Ant-man, Avengers, Smrtonosná pasca, John Wick alebo Matrix. Ako akčné seriály si môžete pozrieť Hawkeye, Mandalorian, Vikings alebo  Squid Game.

Romantiku môžete nájsť vo filme  Titanic, Rande naslepo, La La Land, Armageddon, Velký Gatsby alebo  Päťdesiat odtieňov sivej. Ako seriál si môžete pozrieť Gossip Girl, Príchuť lásky, Prístav alebo Ordinácia v ružovej záhrade.

Ako milovník psychologických filmov si môžete napríklad pozrieť A Single Man, The Neon Demon, The Railway Man, The Platform, Get out, Shutter Island alebo film Sedem.

Ak sledujete radi najmä oscarové filmy, tak si môžete pozrieť Schindlerov zoznam, Gladiátor, Milionár z chatrče, 12 rokov otrokom, Parazit, Táto krajina nie je pre starých, The Lord of the Rings: The Return of the King alebo už raz spomenutý Titanic.

Toto je niekoľko tipov na viaceré filmy a seriály z rôznych žánrov. Ak sa vám ani jeden nepozdáva, skúste si nejaký nájsť z filmovej databázy

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav