Štýlový a hrejivý look s pánskymi svetrami MEDICINE

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 4. januára 2023, 12:23

Svetre sú vyhľadávané z viacerých dôvodov, medzi ktoré patrí pohodlie, tepelný komfort či elegancia. Sú nadčasovým módnym doplnkom, ktorý je vhodný aj ako darček na Vianoce či k narodeninám. Poďme si predstaviť štýlové pánske svetre z dielne MEDICINE.

Pánsky sveter ako spoločník na rôzne udalosti

Výhodou pánskeho svetra je možnosť jeho kombinácie. Môžete ho zvoliť na športové podujatie, na ktorom by ste sa radi prezentovali ako nadšený športovec, ale zároveň pravý gentleman, na bežný pracovný deň, pracovné stretnutie alebo na večeru s vašou milovanou osobou, ktorá váš elegantne zladený look určite pochváli. Vďaka širokej ponuke štýlových svetrov e-shopu MEDICINE sa vám určite podarí výber najvhodnejšieho svetra na mieru iba pre vás.

Ako správne kombinovať jednotlivé tipy svetrov s vaším outfitom?

Vo svete módy existuje niekoľko rôznych odborných pomenovaní, pre ktoré obyčajný smrteľník v bežnom živote používa pojem sveter. Je to úplne v poriadku, poďme si však bližšie priblížiť, ktorý typ svetra bude najviac ladiť s vaším štýlom obliekania.

Medzi pánmi, ktorí uprednostňujú elegantnejší look, je obľúbený kardigán, ktorý poznáme aj ako sveter so zapínaním pomocou gombíkov alebo zipsu. Tento sveter odporúčame kombinovať k elegantným pánskym nohaviciam z bavlny alebo k jednoduchým, štýlovým džínsom tmavomodrej farby. K tomuto outfitu si môžete obuť poltopánky podľa farby vášho svetra. Modrý, čierny alebo hnedý sveter môžete kombinovať aj s hnedými poltopánkami. K svetrom inej farby odporúčame jednoduché čierne topánky.

Ďalším, medzi elegánmi veľmi obľúbeným svetrom je sveter s polorolákom, ktorý je aktuálne veľkým trendom rovnako medzi mladšou aj staršou generáciou. Tento trend sa postupne vracia z čias minulého storočia. Okrem štýlového looku vám polorolák poskytne ochranu krku pred studeným počasím a elegantný štýl. Vyberte sa na večeru s vašou partnerkou v čiernom svetri s polorolákom, ktorý môžete skombinovať s čiernymi alebo modrými džínsami, elegantnými topánkami a klasickým jednofarebným sakom. Váš look bude dokonalý a vaše rande z hľadiska elegancie úspešné.

Pánom, ktorí by svetu prostredníctvom svojho looku vyžarovali skôr uvoľnenejší alebo viac ležérny štýl, odporúčame bavlnené svetre so vzorom. Vo veľkej miere odporúčame siahnuť aj po tie viac farebné alebo extravagantnejšie kúsky. Takýto sveter odporúčame nosiť do práce, pokiaľ to váš pracovný dress-code povoľuje alebo pre vybavovanie každodenných povinností, pri ktorých budete vyzerať štýlovo, elegantne a nabitý energiou. Ďalšou výhodou takýchto svetrov je ich tepelný komfort, ktorý vás vonku ochráni pred zimou a v práci sa v ňom nebudete potiť.

Nebojte sa kombinovať váš outfit s rôznymi svetrami

E-shop vyvinutý pomocou klasifikovaných odborníkov na módu MEDICINE vám prináša najaktuálnejšie pánske trendy, medzi ktorými nájdete módny štýl na zimu s pánskymi svetrami MEDICINE. Iba kliknite na https://wearmedicine.sk/k/on/oblecenie/svetre. Štýlový a hrejivý look sa vám určite osvedčí a pomôže dosiahnuť vaše nákupné ciele, medzi ktoré určite patrí pohodlnosť, elegancia a spokojnosť s kvalitou.

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav