Tragická dopravná nehoda za Jalšovým

V pondelok 2. januára v dopoludňajších hodinách došlo k tragickej zrážke osobného motorového vozidla a kamiónu na ceste medzi Jalšovým a Koplotovcami. Podľa našich informácií osobné auto červenej farby šoférovala 23-ročná vodička, ktorá zraneniam spôsobeným pri dopravnej nehode na mieste podľahla. Príčiny nehody na mieste vyšetruje polícia.

(Autor: FB Jozef Trebatický)

Podľa prvotných informácii mala 23 ročná vodička auta VW Polo, pravdepodobne pri predchádzaní iného vozidla, prejsť do protismeru. Vodič nákladného auta, ktorý úsekom v tom čase prechádzal, sa síce snažil autu vyhnúť, no zrážke sa mu nakoniec zabrániť nepodarilo. Pri náraze utrpela mladá žena zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla.

Dopravní policajti podrobili 54 ročného kamionistu dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. To, či mohla byť vodička pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania.

„Policajti sú, spolu s post traumatickým tímom, na mieste tragédie. Jej presné príčiny a okolnosti naďalej vyšetrujeme,“ informuje na sociálnej sieti polícia.

Foto: FB Jozef Trebatický
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava