Odevné trendy na rok 2023. Pozrite sa, čo bude módne budúci rok

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 20. decembra 2022, 13:49

Každý sa chce obliekať módne. Nie je to žiadne tajomstvo. S rýchlo sa meniacimi trendmi však môže byť držať krok s módou skutočnou výzvou, s ktorou je ťažké sa vyrovnať. Z tohto dôvodu môže byť dobré sledovať trendy, aby Vás nič nové neprekvapilo. Čo bude módne na budúci rok? Čo sa oplatí mať v šatníku v roku 2023?

Babydoll šaty

Šaty Babydoll budú skutočným hitom. Sú veľmi charakteristické. Majú voľný, oversize strih s volánom v spodnej časti. Vďaka tomu dokonale pasujú na postavu, bez ohľadu na jej tvar. Navyše treba zdôrazniť, že tieto šaty budú najobľúbenejšie v odtieni cvikly. Táto sýta farba bola vybraná ako hlavná farba v roku 2023 podľa Pantone. Viva Magenta v akejkoľvek podobe bude vyzerať skvele ako prvok vášho šatníka. Oblečenie v tejto ušľachtilej farbe si môžete pozrieť na https://wearmedicine.com. Okrem tejto teplej farby budú módne aj šaty v odtieňoch transparentnej čiernej a bielej. Sú výnimočne dievčenské a očarujúce, takže budú vyzerať skvele v oficiálnych aj každodenných štylizáciách. Budú tiež dobrou voľbou na romantický večer. Oversize šaty budú vyzerať dobre s pančuškami alebo legínami. V chladnejších dňoch ich môžete spárovať s čižmami alebo členkovými čižmami. Určite vytvoria originálne a módne duo. 

Oversize saká

Ďalším kúskom oblečenia, ktorý sa budúci rok oplatí mať po ruke, je oversize sako. Malo by byť dosť široké a dlhé, nevyhnutne bez bočných výrezov. Bude zaujímavým doplnkom k bielemu tielku alebo elegantnej košeli. Dôležité je, že saká tohto typu možno úspešne použiť aj v ležérnych štylizáciách. Vďaka tomu ich môžete trochu osviežiť a dať im úplne nový výraz. Sako bude vyzerať dobre s nohavicami akéhokoľvek strihu a šatami. V chladnejších dňoch sa Vám bude určite hodiť. Oversize saká sú dostupné v mnohých farbách, takže ak sa necháte unášať fantáziou, namiesto teplých hnedých sa môžete rozhodnúť pre neónové alebo pastelové odtiene. Všetky budú vyzerať fantasticky. Vo svojom šatníku môžete mať viacero kúskov a nosiť ich striedavo. 

Koža, vlna a džínsy

Stojí za to vedieť, že hoci rok 2023 určite prinesie veľa zmien, v móde bude celkom bezpečný. Staviť teda môžete aj na klasické šatníkové veci, ktoré máte zrejme už nejaký čas po ruke. No a v nasledujúcom roku bude hitom stále oblečenie z kože (prírodnej alebo syntetickej), vlny a džínsoviny. Pokojne ich môžete nazvať novou klasikou, ktorá je skvelým základom pre štylizácie. Ak máte radi teplé svetre a pohodlné džínsy, v roku 2023 určite nebudete mať problém obliecť sa módne … a zároveň veľmi pohodlne. Svoj šatník si môžete doplniť na https://wearmedicine.sk/. Práve tam sme zhromaždili módne modely, ktoré budú zaujímavým doplnkom Vášho šatníka. Vďaka nim sa môžete konečne pripraviť na ďalší rok plný výziev a vstúpiť doň vo veľkom štýle.

inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland