Chcete luxusnú obývačku? Toto by vám v nej nemalo chýbať

  • Inzercia
  • 16. decembra 2022, 00:03

Obývacia izba je miestnosť, kde veľa ľudí trávi najviac času počas toho, keď sú doma (ak si odmyslíme spánok). Preto je pri zariaďovaní obývačky dôležitá otázka: ako docieliť, aby som sa v nej cítil dobre?

Autor: JRP Studio / Shutterstock.com

Luxusná kožená sedačka ako dominanta obývacej izby

Zároveň je obývacia izba miestnosťou, kde zvyčajne usádzame návštevy, takže v súvislosti s jej zariaďovaním je tu aj druhá otázka: ako docieliť, aby bola moja obývačka naozaj reprezentatívna? Na obe otázky sa vám teraz pokúsime dať odpoveď a zameriame sa na niektoré prvky obývačky, ktoré z nej urobia naozaj luxusné miesto.

A začnime hneď dominantou každej modernej obývačky a teda sedacou súpravou. Keď sa spomenie luxus a sedacia súprava, čo vám napadne? No samozrejme luxusné kožené sedačky. Žiadny iný druh sedačiek nenavodí luxusnejšiu atmosféru ako práve kožené sedačky. Naviac dokážu vydržať dlhé roky a ich údržba je maximálne jednoduchá.

Špičkový televízor, elegantné osvetlenie, či krb

Bežnou súčasťou obývačiek je aj televízor. Niekto si povie, že čím väčší, tým lepší. No na pohľad síce áno, keďže veľká telka naozaj pôsobí v obývacej izbe luxusne, ale pri výbere vhodnej uhlopriečky berte do úvahy aj vzdialenosť, z akej sa na TV budete dívať. Ak bude menšia, nemôžete mať úplne obrovský televízor. Zamerajte sa skôr na kvalitu obrazu, prípadne si dokúpte špičkové ozvučenie.

Čo sa obývacej steny týka, luxusne pôsobí ak má integrované LED osvetlenie. Takéto osvetlenie je aj praktické, získate dodatočný jemnejší zdroj svetla, napríklad k večernému sledovaniu filmov a seriálov. Na záver ešte tip pre ľudí, ktorí sa chystajú stavať rodinný dom a plánujú, že súčasťou ich obývačky bude aj krb. Už ste sa rozhodli aký obklad zvolíte? My sme jednoznačne za obklad krbu kameňom. Ten spĺňa všetky požiadavky, ktoré sa kladú na materiály, ktorými sa obkladajú krby a zároveň vyzerá luxusne a nadčasovo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida