Moravany opäť povedie starosta Peter Hulman

V Moravanoch nad Váhom si voliči opätovne zvolili za starostu Petra Hulmana a v komunálnych voľbách ich budú zastupovať poslanci Milan Baláž, Tomáš Blahuta, Pavol Gabriš, Jakub Hamšík, Juraj Jurovský, Miroslav Kazík, Miloš Marek, Daniela Starovičová a Andrea Škrabák Tomašiková.


Poslanci Obecného zastupiteľstva v Moravanoch nad Váhom: (zľava) Miloš Marek, Miroslav Kazík, Milan Baláž, starosta Peter Hulman, Juraj Jurovský, Daniela Starovičová, Pavol Gabriš, Andrea Škrabák Tomašiková, Jakub Hamšík a Tomáš Blahuta. (Autor: Eva Glevaňáková)

Na ustanovujúcom zasadnutí obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo v stredu 23. novembra, všetci menovaní zložili patričné sľuby. Nechýbal príhovor starostu. Peter Hulman poďakoval za účasť zamestnancom obce, odstupujúcim poslancom a verejnosti, novozvoleným poslancom blahoželal k zvoleniu. „Verím, že v spolupráci s novozvoleným zastupiteľstvom dospejú k úspešnému výkonu samosprávy, k rozvoju obce a k spokojnosti občanov,” uviedol Hulman.

Zástupcom starostu a zároveň poslancom, ktorý je poverený zvolávaním zastupiteľstiev v čase neprítomnosti starostu, je Milan Baláž. Obecná rada Moravian bude pracovať v zložení Juraj Jurovský, Milan Baláž a Miloš Marek. Starosta obce predložil návrh na zriadenie komisií a ich predsedov, poslanci jeho návrh podporili. Komisia pre ochranu verejného záujmu pri výkone verejných funkcionárov má za predsedu Juraja Jurovského. Komisii školstva, kultúry a športu predsedá Tomáš Blahuta, Komisiu životného prostredia povedie Pavol Gabriš a  Komisiu starostlivosti o obyvateľov obce, bytovú politiku a verejný poriadok Andrea Škrabák Tomašiková. Posledne menovanú zastupiteľstvo poverilo aj zastupovaním pri sobášoch.

34 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 18. marca. Tento deň je Medzinárodným dňom planetárií. Meniny má Eduard.
  • 18.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dobrovoľní hasiči z Pobedima si vynovili kuchyňu. Nové spotrebiče aj linku už naplno užívajú, rekonštrukcia i zariadenie priestoru, kde si…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je utorok 19. marca. Tento deň je Sviatkom sv. Jozefa. Meniny má Jozef.
  • 19.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 16. marca. V tento deň sa v Hronských Kosihoch v roku 1943 narodil a 21.11.2008 v Piešťanoch…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 19. marca 2024
Meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav