Moravany opäť povedie starosta Peter Hulman

V Moravanoch nad Váhom si voliči opätovne zvolili za starostu Petra Hulmana a v komunálnych voľbách ich budú zastupovať poslanci Milan Baláž, Tomáš Blahuta, Pavol Gabriš, Jakub Hamšík, Juraj Jurovský, Miroslav Kazík, Miloš Marek, Daniela Starovičová a Andrea Škrabák Tomašiková.


Poslanci Obecného zastupiteľstva v Moravanoch nad Váhom: (zľava) Miloš Marek, Miroslav Kazík, Milan Baláž, starosta Peter Hulman, Juraj Jurovský, Daniela Starovičová, Pavol Gabriš, Andrea Škrabák Tomašiková, Jakub Hamšík a Tomáš Blahuta. (Autor: Eva Glevaňáková)

Na ustanovujúcom zasadnutí obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo v stredu 23. novembra, všetci menovaní zložili patričné sľuby. Nechýbal príhovor starostu. Peter Hulman poďakoval za účasť zamestnancom obce, odstupujúcim poslancom a verejnosti, novozvoleným poslancom blahoželal k zvoleniu. „Verím, že v spolupráci s novozvoleným zastupiteľstvom dospejú k úspešnému výkonu samosprávy, k rozvoju obce a k spokojnosti občanov,” uviedol Hulman.

Zástupcom starostu a zároveň poslancom, ktorý je poverený zvolávaním zastupiteľstiev v čase neprítomnosti starostu, je Milan Baláž. Obecná rada Moravian bude pracovať v zložení Juraj Jurovský, Milan Baláž a Miloš Marek. Starosta obce predložil návrh na zriadenie komisií a ich predsedov, poslanci jeho návrh podporili. Komisia pre ochranu verejného záujmu pri výkone verejných funkcionárov má za predsedu Juraja Jurovského. Komisii školstva, kultúry a športu predsedá Tomáš Blahuta, Komisiu životného prostredia povedie Pavol Gabriš a  Komisiu starostlivosti o obyvateľov obce, bytovú politiku a verejný poriadok Andrea Škrabák Tomašiková. Posledne menovanú zastupiteľstvo poverilo aj zastupovaním pri sobášoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard