Hotelová akadémia Ľ. Wintera pozýva na Gastro Vianoce 2022

  • Kultúra a spoločnosť / Školy / Piešťany
  • 3. decembra 2022, 22:42

Inšpiratívne vianočné stolovanie, čokoládový obraz, vynikajúca vianočná zmrzlina, kávové špeciality, voňavé medovníčky, vlastný hotelácky med, nádherné candy bary, pôsobivé vianočné dekorácie, ale aj slovenská a medzinárodná kuchyňa. To je iba časť toho, čo budú prezentovať verejnosti počas tradičného podujatia Gastro Vianoce 2022 v priestoroch školy študenti a pedagógovia Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.

(Autor: red)

Návštevníci budú môcť ochutnať jemné francúzske palacinky a dezerty, úžasné dezerty v cukrárňach, talianske a bavorské špeciality, užiť si skvelý čajový rituál, vychutnať miešané nápoje či prežiť mnohé iné gastronomické zážitky.

Okrem prezentácie ukážok zručností hotelákov získajú žiaci základnej školy a záujemcovia aj komplexné informácie o štúdiu na Hotelovej akadémie Ľ. Wintera. Gastro Vianoce 2022 sú zároveň aj Dňami otvorených dverí.

Podľa riaditeľa školy Ladislava Blaškoviča sú Gastro Vianoce 2022 po dvojročnej vynútenej prestávke určené odbornej a širokej verejnosti. Sú vianočnou inšpiráciou, miestom stretnutí stoviek ľudí, ktorí načerpávajú vianočnú gastronomickú atmosféru. Škola sa teší na stretnutia s absolventmi, s priateľmi školy, s rodičmi a budúcimi žiakmi. Príprava podujatia je niekoľkomesačná a študenti k nej pristupujú veľmi zodpovedne, preto sa veľmi tešíme na návštevu všetkých hostí.

Gastro Vianoce poskytujú možnosť zastaviť sa v predvianočnom zhone, vnímať sviatočnú atmosféru či získať inšpiráciu pre váš štedrovečerný stôl. Pre našich študentov je to neopakovateľná príležitosť prezentovať verejnosti svoje odborné vedomosti a zručnosti, ponúknuť všetkým pestrý výber jedál a nápojov v gastronomických strediskách.

Hotelová akadémia pripravuje tiež zaujímavé prekvapenie, ktoré bude prezentovať priamo počas podujatia Gastro Vianoce 2022. Prijmite preto naše srdečné pozvanie na podujatie plné krásy, harmónie, vôní a chutí dobrého jedla a vynikajúcich nápojov. Prežite slávnostnú predvianočnú atmosféru so svojimi priateľmi na podujatí, ktoré s nadšením a profesionalitou pre vás pripravili študenti a pedagógovia hotelovej akadémie. Veríme, že prežijete radostné, inšpiratívne a neopakovateľné chvíle predvianočnej pohody.

Gastro Vianoce 2022 budú prístupné verejnosti v utorok 6. decembra od 13.00 do 19.00 h a v stredu 7. decembra od 9.00 do 18.00 h. Príďte s nami prežiť gastronomické čaro Vianoc! 

(HAĽW/inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj