Požiar krovu domu v Hlohovci hasili aj Piešťanci

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 2. decembra 2022, 10:04

Hasiči z Hlohovca, Piešťan a Trnavy zasahovali dňa 1. decembra krátko pred 17-tou hodinou pri požiari rodinného domu na ulici Pánske Nivy v Hlohovci.


Ilustr. foto (Autor: KR HaZZ Trnava)

Vykonaným prieskumom na mieste udalosti bolo zistené, že plamene pohltili menšiu časť krovu strechy domu. Majitelia sa pokúšali vykonať prvotný zásah pomocou ručných práškových hasiacich prístrojov. V čase príjazdu hasičov sa 7 osôb nachádzalo mimo vnútorných priestorov, bez zranení a príznakov intoxikácie splodinami horenia. Osobám bolo vykonané meranie saturácie krvi. Ohnisko požiaru sa nachádzalo v podkroví v blízkosti komínového telesa. Za súčasnej lokalizácie a likvidácie požiaru prebehlo aj rozoberanie strešnej konštrukcie a následne jej ochladzovanie. Po uhasení požiaru boli vykonané merania termovíznou kamerou a to až do poklesu povrchovej teploty krovu. Požiar, ktorý vznikol v dôsledku nesprávneho umiestnenia vykurovacieho telesa, spôsobil škodu vyčíslenú na sumu 3 000 €.  Hasičom sa svojím včasným a odborným zásahom podarilo uchrániť majetok odhadnutý na hodnotu 30 000 €.

KR HaZZ TT

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav