Darčeky na Vianoce: win-win možnosti pre rodinu a priateľov

  • Inzercia
  • 23. novembra 2022, 10:08

Blížia sa Vianoce – skvelý dôvod povedať svojim blízkym o svojej láske. A darček k sviatku je osvedčený spôsob, ako potešiť a ešte viac sa zblížiť!

Pri výbere darčeka na Vianoce sa snažíme postarať sa o svojich blízkych a vyjadriť hĺbku našich pocitov, pretože ide o rodinný sviatok. Nikto však nezrušil túžbu dať niečo priateľom a kolegom, budú sa tiež tešiť z vašej pozornosti! A ak viete poznať vkus a priania svojich príbuzných, potom pri výbere darčekov pre širší okruh ľudí okolo vás treba dbať na univerzálnosť vecí.

Hlavná podmienka pre obojstranne výhodný darček: musí zodpovedať pohlaviu osoby, veku a byť praktický.

Jeden z lídrov vianočných darčekov. Krásna retiazka, náramok, elegantné náušnice a prstene potešia dospelého aj tínedžera akéhokoľvek pohlavia. Žiadna žena nezostane ľahostajná k lesku prsteňa s kamienkom či roztomilého prívesku a muž určite ocení elegantnú pečať!

Ak má dievča svetlé vlasy, mali by ste si vybrať jemné odtiene kameňov. Napríklad prsteň s perlou alebo topás. Tmavovláskám pristanú sýtejšie farby: napríklad rubín. Odvahu a postavenie muža zvýrazní pánsky prsteň s čiernym kameňom alebo ušľachtilý strieborný prsteň s rytinou a tínedžerku môže potešiť roztomilý strieborný náramok.

Kabelky

Ďalší skvelý darček na Vianoce. Je to nadčasová klasika a praktická vec! Preukážete adresátovi svoju pozornosť a starostlivosť, pretože veľký výber modelov vám umožní vybrať si doplnok na akúkoľvek príležitosť a spríjemní každodenný život vašej drahej osoby.

Symbolom budúceho roka je čierny vodný králik. Preto, aby nedošlo k chybe, je lepšie uprednostniť klasickú čiernu tašku. Tento doplnok je možné darovať aj akémukoľvek pohlaviu.

Pre muža je vhodná štýlová a priestranná taška, ktorá sa bude hodiť nielen do práce, ale aj na cestách. Pre priaznivcov tašiek cez rameno bude pohodlným doplnkom model s dlhým popruhom, ktorý sa skvele hodí k biznisu a športovému štýlu a zmestí sa doň všetko potrebné: od telefónu a kľúčov až po priečinok s dôležitými dokumentmi.

Žiadne dievča sa nezaobíde bez kabelky! Elegantný model kabelky je ideálny na každodenné nosenie a hodí sa ku každému outfitu. Je malý a pohodlný, ale umožní vám umiestniť všetky potrebné drobnosti a cennosti.

Ďalšou dobrou možnosťou na vianočný darček môže byť kompaktná peňaženka, ktorá sa zmestí aj do malej hrčky a bezpečne uskladní peniaze, karty a vizitky na jednom mieste.

Ak máte vy alebo vaši priatelia školopovinné dieťa, štýlový ruksak nebude zbytočný, aj keď sa už školský rok začal. Pre chlapca je vhodný priestranný batoh s portom na nabíjanie smartfónu a pre mladú fashionistku si môžete vybrať model v žiarivejších farbách

Hlavnou radou je vyberať darčeky srdcom. Darujte zo srdca – a potom sa obdarovanému váš darček určite bude páčiť!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava