Skladové stany ideálnou voľbou, ako uskladniť tovar či zásoby

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 22. novembra 2022, 16:13

Bez ohľadu na to, či podnikáte v Piešťanoch alebo kdekoľvek inde na Slovensku, pravdepodobne tiež riešite otázku nákladov a ich znižovania. My by sme však neradi hovorili o znižovaní nákladov, skôr o efektivite. Pri efektivite sa totiž pozerá aj na faktor kvality. Typickým príkladom sú skladovacie priestory. V dnešnej dobe už nemusíte stavať klasické murované haly, ale môžete využiť iné možnosti. Výbornou voľbou sú napríklad skladové stany či plachtové haly, ktoré ponúknu dostatok komfortu za prijateľné cenové podmienky.

Modernejšie riešenie

Ako sme už spomenuli, zabudnite na murované haly či veľké, technologicky i finančne nákladné stavby. Lepším riešením sú skladové stany, ktoré za menej peňazí ponúkajú to, čo nájdete aj v spomínaných klasických halách. Úmyselne sme vyššie spomenuli aj kvalitu. Áno, za skladovanie sa dá ušetriť aj tak, že svoje tovary dáte niekam do zatekajúcej a starej budovy, na konci dňa však zaplačete, pretože také priestory nie sú vhodné ani bezpečné. Naopak, skladové stany ponúkajú bezpečnosť a všetko to, čo potrebujete pre skladovanie svojich tovarov či zásob.

Dajú sa aj rozširovať

Pri výbere skladového stanu odporúčame sledovať symboly FR alebo SFR, hovoriace o tom, že opláštenie stanu je ohňovzdorné. Vďaka tomu minimalizujete riziko poškodenia skladovaného tovaru. Zaujímavou možnosťou je potenciálne rozširovanie stanu a skladovacieho priestoru. Dá sa to docieliť zakúpením doplnkových modulov, tzv. muti-size systém. Vďaka tomu nemusíte celú budovu prestavovať, stačí jednoducho zväčšiť skladový stan.

V hre sú aj plachtové haly

Aj toto sa týka podnikateľov, i keď možno trochu v inom slova zmysle. Plachtové haly sú ideálne prioritne v oblasti gastronómie či organizácie spoločenských podujatí. Ak pôsobíte v tejto oblasti a často organizujete podujatia v exteriéri, môžete uvažovať o plachtovej hale, ktorá na takéto eventy ponúka priam ideálne podmienky – je priestranná, estetická, a taktiež flexibilná čo sa týka zariadenia alebo vybavenia.

Zdroj obrázku: Tatrastany.sk

(Inzercia)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav