Malí-veľkí rybári pretekali na Obtokovom ramene Váhu

Brehy Obtokového ramena Váhu sa v sobotu 12. novembra zaplnili malými rybármi. V sprievode svojich rodičov i bez nich sa na kaprové preteky vybralo 73 detí nielen z Banky a Piešťan, ale aj z celého okolia. Víťaz Lukáš Martiš získal Pohár starostky obce Banka. Podujatie sa konalo za slnečného počasia, našli sa aj otužilci s krátkymi rukávmi.

(Autor: FB Obec Banka)

„Som úprimne rada, že na preteky prišlo až 73 detí vo veku od troch do štrnásť rokov. Ďakujem usporiadateľom, sponzorom, deťom a rodičom, ktorí ich vedú k tomuto krásnemu koníčku. Za Obec Banka sa chcem poďakovať skvelému organizačnému tímu pod vedením Branka Zela,“ uviedla starostka Tatiana Julinyová.

Ako sme už uviedli, prvé miesto a Pohár starostky obce Banka získal s úlovkom 1031 gramov Lukáš Martiš. Na druhej priečke sa umiestnila Klarka Macková (881 g), tretí bol Jakub Vavro (785 g), na štvrtom mieste skončil Jakub Laštík (759 g) a piatu priečku obsadil Matúš Marek (596 g).

Detské rybárske kaprové preteky pre najmladšiu generáciu niesli názov Anglers, ich meno je identické s názvom rybárskych potrieb, ktoré túto novembrovú akciu zorganizovali. Podujatie malo veľký úspech a opäť sa ukázalo, že rybársky šport má desiatky svojich priaznivcov aj medzi najmladšími obyvateľmi nášho regiónu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín