Typy topánok, ktoré Vás v zlom počasí určite nesklamú

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 1. novembra 2022, 10:00

Na jesennú a zimnú sezónu sa odporúča vybrať topánky, ktoré nezlyhajú ani keď je vonku zlé počasie. Stojí za to spoznať najobľúbenejšie modely a dozvedieť sa niečo viac o ich špecifickosti.

Mušketierky

Medzi odporúčané druhy obuvi na jesennú a zimnú sezónu možno označiť predovšetkým mušketierky. Mušketierky sú pomerne klasickým modelom čižiem nad kolená, ktoré sú ako stvorené do nepriaznivého počasia. Vďaka vysokému zvršku nepochybne poskytnú optimálny tepelný komfort každej žene, preto sa oplatí mať ich vo svojom šatníku. Odporúčané sú najmä módne čižmy nad kolená s plochou podrážkou, ktoré vyzerajú veľmi dobre a sú mimoriadne pohodlné pri nosení. Veľmi vysoké čižmy budú nepochybne hitom medzi ženami v nadchádzajúcej sezóne, preto sa oplatí na ne staviť.

Kovbojky

Perfektnými dámskymi topánkami na jeseň a zimu sú tiež kovbojské čižmy. Sú to topánky, ktoré sa dajú úspešne nosiť po celý rok. Skvele sa hodia k šatám v boho štýle, no dajú sa skombinovať aj s inými prvkami ženského šatníka. Pre túto sezónu sa odporúčajú najmä módne kovbojské čižmy s vysokým zvrškom, vyrobené z kvalitného semišu alebo ekologickej kože. Vďaka nim bude možné vytvárať jedinečné štylizácie, ktoré budú v praxi vyzerať skvele. Čižmy sú pomerne univerzálnym modelom obuvi, ktorý bude fungovať v mnohých rôznych situáciách.

Gumáky

V nadchádzajúcej sezóne bude veľmi módny aj taký typ obuvi, ako sú gumáky. V predaji nájdete celkom originálne modely gumákov, ktoré sa dajú úspešne kombinovať s každodennými štylizáciami. Odporúčajú sa najmä modely topánok v decentných farbách, ako je námornícka modrá a čierna. Vďaka tomu sa prispôsobia prakticky každej vytvorenej kompozícii. Gumáky sú topánky odolné voči nepriaznivým poveternostným vplyvom, ako je predovšetkým dážď. Sú vodeodolné, čo je ich jednoznačná výhoda.

Snehule

V prípade chladnej zimy sa odporúča zvoliť kvalitné snehule. Snehule sú topánky, ktoré poskytnú optimálny komfort pri každodennom fungovaní, pretože sú extrémne teplé a nepremokavé. Môžete ich použiť aj pri tých najväčších mrazoch a nemali by ste ich vôbec pocítiť. Odporúčajú sa najmä snehule s zateplením vo vnútri a dodatočnou vrstvou kožušiny na vonkajšej strane. Snehule majú zvršok nad členky, ktorý zabraňuje padaniu snehu do topánky. Preto bude tento typ obuvi fungovať aj počas snehovej búrky.

Členkové čižmy

Pri výbere tej najlepšej obuvi na zimu nemôžete zabudnúť na klasické členkové čižmy. Túto sezónu budú perfektné kožené topánky dámske v rôznych variantoch. Môžu to byť ťažké chelsea topánky, ako aj workery alebo členkové topánky. Topánky sa perfektne hodia do rôznych štylizácií, zarovno tých ležérnych ako aj elegantnejších. Široký sortiment kvalitných dámskych čižiem si môžete pozrieť v internetových alebo stacionárnych predajniach.

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 15. mája 2024
Meniny má Žofia, zajtra Svetozár