Deti z Mojmírky prispeli útulkáčom

Psom a mačkám opäť vyzbierali čosi pod zub i nejaké eurá k tomu. Žiaci zo Základnej školy na Mojmírovej ulici v Piešťanoch ukázali, že im osud opustených zvierat v útulku nie je ľahostajný.

Žiaci ukázali, že majú dobré srdiečka a myslia aj na opustené zvieratá. (Autor: ZŠ Mojmírova)

„Každoročne je nám potešením pomôcť pracovníkom piešťanského útulku, a najmä aspoň trochu zlepšiť život psíkom a mačičkám, ktoré musia byť v útulku,“ uviedli z „päťky“ školy. Väčšina tamojších žiakov sa zapojila do zbierky, niektorí priniesli misky, deky, hračky, granuly a iné maškrty, iní prispeli drobnými mincami aj päťeurovkou. „Za vyzbierané peniažky sme v hodnote 120 eur nakúpili čistiace prostriedky, ktoré v útulku najviac potrebujú,“ prezradili v základnej škole. Zástupkyňa riaditeľa Lenka Kaffelová potom nádielku odviezla priamo na Priemyselnú ulicu.

„Veľmi pekne sa chceme poďakovať všetkým žiakom a pedagógom zo ZŠ Mojmírova Piešťany za zbierku, ktorú usporiadali pre náš útulok pri príležitosti Svetového dňa zvierat. Táto škola na nás nikdy nezabúda a každý rok nás milo prekvapí,“ poďakovalo vedenie útulku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav