Láka vás obloha? Zažite adrenalín z oblakov

  • Inzercia
  • 31. októbra 2022, 13:19

Slováci sa čoraz viac stávajú fanúšikmi rôznych adrenalínových zážitkov. Rozmýšľali ste, že by ste to vyskúšali alebo niečím podobným obdarili svojich známych? V tomto prípade sa núkajú najmä vyhliadkové lety alebo rôzne tandemové zoskoky.

Ilustr. foto (Autor: Pavel1964 / Shutterstock.com)

Tandemovým zoskokom k pozitívnemu tuhnutiu krvi v žilách

Medzi parašutistické disciplíny patrí aj tandemový zoskok. Ako to už vyplýva zo samotného názvu, zúčastňujú sa ho dve osoby – tandem pilot a pasažier, ktorý je k nemu pripútaný. Zlatým klincom programu resp. najviac očakávaným momentom je voľný pád, ktorý trvá niekoľko desiatok sekúnd až po otvorenie padáka. Potom nasleduje let na otvorenom padáku.

Výhodou je, že pri tandemových zoskokoch nepotrebujete podstúpiť lekársku prehliadku a dokonca ani absolvovať tréning. Čo vám ponúka portál leteckezazitky.sk?

  • Klasický tandemový zoskok – Stojíte pri dverách a už len čakáte na voľný pád z niekoľko tisíc metrov v rýchlosti takmer 250 m/h.
  • Tandemový zoskok s padákom z vrtuľníka – Nie každý si môže vyskúšať tandemové zoskoky z vrtuľníka, v tomto prípade ide o skvelý zážitok po dosiahnutí vhodnej výšky v MI-8.
  • Sólo zoskok s padákom – Niečo pre odvážnejších. Celodenná akcia zahŕňajúca oboznámenie sa s teóriou skákania na padáku a samotný single zoskok.

Čarokrásne Slovensko z vtáčej perspektívy

Nie je pre vás adrenalín tým jediným dôvodom, prečo opustiť povrch zeme a vydať sa do oblakov? Vyhliadkové lety sú výborným spôsobom, ako zažiť niečo nové a spoznať našu krajinu aj z úplne iného pohľadu. Aké možnosti sa vám vďaka leteckezazitky.sk ponúkajú?

  • Zážitkové lety lietadlom – Zmeňte pohľad na naše hlavné mesto. Skvelým zážitkom je aj prelet ponad krásy Bratislavy v rámci nočného zážitkového letu. Pokochajte sa vysvietenými pamiatkami z pohľadu vtákov z pohodlia lietadla.
  • Zážitkové lety vrtuľníkom – Užite si tie najlepšie výhľady na okolitú krajinu cez priestrannú kabínu vrtuľníka a cíťte sa ako skutočná filmová hviezda.
  • Zážitkové lety vetroňom – Záhorie z výšky stoviek metrov nad zemou? Krúžte nad krajinou ako dravý vták s maximálnou slobodou vo vetroni.
  • Zážitkové lety rogalom – Prírodu z výšky môžete pozorovať aj v tomto otvorenom stroji. Preneste sa so skúsenými pilotmi nad Smolenský zámok, kaštieľ Budmerice či napríklad hrad Červený Kameň.

Adrenalínové zážitky môžete dopriať sebe, ak chcete prekonať svoj strach alebo blízkym, ako zaujímavý darček k narodeninám či k Vianociam.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof