Propozície zimných štylizácií do kancelárie

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 25. októbra 2022, 13:25

Zima sa k nám nezadržateľne blíži a s ňou aj oveľa nižšie teploty. Navrhujeme, čo si môžete obliecť do kancelárie, aby ste vyzerali módne a zároveň… nezmrzli!

Mráz štiepe v nos aj uši!

Výber zodpovedajúcej zimnej štylizácie do práce je oveľa náročnejšia úloha ako v iných ročných obdobiach. Na jednej strane je predsa nutné zachovať komfort vonku, ale na druhej – stráviť celý deň v práci, kde je rozhodne vyššia teplota ako vonku.

Skúste si preto pri výbere outfitov do práce všimnúť najmä visačky. Mali by ste predovšetkým hľadať oblečenie, ktoré obsahuje prírodné materiály – predovšetkým bavlnu. Tieto typy odevov Vám zabezpečia pohodlie nielen vo vnútri, ale aj vonku!

Čo sa týka obuvi – tu len ťažko nájdete zlatú strednú cestu: skutočne teplá zimná obuv jednoducho nebude dobrou voľbou na nosenie v interiéru. Dobrým riešením v takejto situácii môže byť kúpa samostatných, ľahkých topánok na chodenie po kancelárii – napr. balerín, sneakersov alebo čižiem bez zateplenia.

Zabaľte sa do svetra

Jedným z najzaujímavejších nápadov na zimné štylizácie je samozrejme sveter: je to kus oblečenia, v ktorom sa budete cítiť módne a štýlovo a zároveň … nezmrznete. Ak chcete opticky predĺžiť svoju postavu, vyberte si dámske nohavice priliehavého strihu a skombinujte ich so svetrom, ktorý končí tesne pod zadkom. Zvoľte si štylizáciu total color alebo ak Vám nezáleží na opticky predĺžení postavy – zvoľte kontrastné farby. V každom z týchto prípadov budete vyzerať skvele!

Na nohy si obujte čižmy alebo emu topánky. Ak sa rozhodnete pre naozaj teplú obuv – vezmite si do kancelárie topánky na prezutie. Inak sa nebudete cítiť príliš pohodlne!

Teplo, elegantne

Hľadáte teplú, ale o niečo menej každodennú kancelársku štylizáciu? Nič jednoduchšie! Vyberte si dámske látkové nohavice s vyšším pásom a na vrch si oblečte elegantnú košeľu. Vsuňte ju do nohavíc a dokončite elegantným opaskom. Ak je chladný deň – oblečte si na vrch kardigán, vďaka ktorému si zachováte maximálny tepelný komfort!

Šaty, ktoré vás zahrejú

Už Vás nebaví nosiť nohavice? Aj na to nájdeme riešenie! Z prírodných materiálov, ktoré Vám určite zabezpečia komfort a príjemné teplo, možno spomenúť aj bavlnu. Vlnené šaty sú skvelou voľbou, najmä ak je deň extrémne chladný. V takejto situácii takisto v kancelárii nemusí byť najteplejšie!

Ak chcete zvýrazniť postavu, zvoľte vypasovaný strih alebo s opaskom. Zlaďte vlnené šaty s topánkami na nízkom opätku (alebo ploché) a na nohy si oblečte hrubé pančucháče. V takomto outfite určite neprechladnete a navyše budete vyzerať skvele!

Vyššie uvedené propozície berte ako inšpiráciu: ak Vám niektorý z prvkov našich štylizácií nevyhovuje, nahraďte ho niečím iným, pričom pamätajte na vhodné vzájomné zladenie jednotlivých prvkov, ako aj na tepelný komfort!

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana